Bende Cumhuriyetimizin 83. yılını büyük bir gururla kutluyorum.Umarım 83. yıl özgürlükler adına güzellikler adına ülkemiz açısından büyük damgalar vuran bir yıl olur.Kısıtlamacı engelleyici bir cumhuriyet ülkesi olmakdan çıkarız.Kurtuluş savaşı destanını yazan yüce ve mukaddes TÜRK milletini ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor ve yine boyle bir olayla karşılaştığımızda geriye bıraktıkları TÜRK gençlerinin bu Bayrağı ,bu Toprağını ALLAH ın yardımı ile koruyacaklarını bilmelerini istiyorum.Biz gençler boyle olayları umarımki bir daha görmeyiz ama oyle bir olay karşısında ALLAH ın yardımı ile yine zaferle bitireceğimiza inancımız sonsuzdur.ALLAH c.c. hepsinden razı ve hoşnut olsun. Amin! _________________
ÖnceLikLe DÜn ki CumhuRiyeT Coşkusunu yasayan herkesi tebrik Eder Bu uğurda şehit düşen dedeLerimizi en önemlisi M.K.ATATÜRK'ü RahmetLe anıp Sonsuz Sevgi ve SaygıyLa Gönüllerde yasatmanın sevincini yasıyoruz. ayrıca bu başlığı rica Etmiştim Admincik ten açması için SaoLsun. ama gördüm ki pek bi kimse yazmamış, diyorumki ; Yazıkk başkada bişey sölemiyoRum. _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Demek ki ;Cuhuriyet Bayramı Bir Bize GeLmiş Arkada$Lar! Sorun Değil, Bu Forumda '' Cumhuriyet Bayramını KutLama '' Başlığından daha önemli ba$lıklar var, mesela '' alttaki üyeyi tahmin et '' - '' Soldan Say '' '' Sağdan Say ''... eee Arkada$larımızda Haklı. Cumhuriyet Demek ÖzgürLük Demek.. Ki Bu ÖzgürLükte Onların..Cumhuriyet Demek ''BİZ''demek Buda Bizim..
Ağır Kaçmış OlabiLir, Sitemim İçin Özür DiLerim. Ama GörmezLikten Gelemezdim ! _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
Demek ki ;Cuhuriyet Bayramı Bir Bize GeLmiş Arkada$Lar! Sorun Değil, Bu Forumda '' Cumhuriyet Bayramını KutLama '' Başlığından daha önemli ba$lıklar var, mesela '' alttaki üyeyi tahmin et '' - '' Soldan Say '' '' Sağdan Say ''... eee Arkada$larımızda Haklı. Cumhuriyet Demek ÖzgürLük Demek.. Ki Bu ÖzgürLükte Onların..Cumhuriyet Demek ''BİZ''demek Buda Bizim..
Ağır Kaçmış OlabiLir, Sitemim İçin Özür DiLerim. Ama GörmezLikten Gelemezdim !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız