Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Crimson Room
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Crimson Room

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Oyun Forum( Game )
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Red_MooN
Babacan
Babacan

MesajTarih: Pzr Ekm 29, 2006 3:03 am    Mesaj konusu: Crimson Room Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar bır odadan cıkma oyunu daha sızlerle http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php
ıyı eglenceler....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ra
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş Ksm 02, 2006 11:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu oyunu ben çok önce oynamıştım,bakalım hatırlayabilecek miyim.. Smile

1- Sarı dolabın sol çekmecesinden bir cd kutusu,sağ çekmecesinden üzerinde bir adres yazılı kağıt aldım.
2- Dolabın üstündeki çanağın içinden bir yüzük aldım.
3- Dolabın altından bir kaset aldım.
4- Perdeyi açınca camın kenerından bir anahtar aldım, bu anahtar dolabın sağ tarafındaki kilitli çekmeceyi açtı ve içinden kırmızı bir kutu aldım.
5- Yastığın altından ikinci bir anahtar aldım,bu da dolabın diğer kilitli çekmecesini açtı. Buradan da bir kablo aldım. Kabloyu müzik setine taktım..
6- Perdenin üzerine bir iki kere tıklayınca yere bir yüzük daha düşüyor.
7- Yastığı havaya kaldırıp yatağa tıklayınca,yatak tahtasının arasına düşmüş beyaz birşey aldım. Metal bir cisimmiş bu..
8- Yatağın üzerine sürekli tıklayınca yatak boylamasına bir şekilde görünüyor. Bu şekildeyken tahtanın üzerine düşmüş bir pil aldım.
9- Müzik setini çalıştırınca mavi ışığı yanıyor,cd konulan kısmına tıklayınca burası açıldı ve içinden bir anahtar daha aldım.
10- Kırmızı kutuya ITEM de bakarak,2 yüzüğü yuvarlak yerlere,beyaz metali uzun yere yerleştirince kutunun kapağı açılıyor. Mevcut pilin yanına aldığım pili ve kaseti yerlerine yerleştirdim. Tıklayınca kamera çalışmaya başlıyor ve gölge şeklinde bir adam dans ediyor.. Dansın sonunda bir noktayı işaret ediyor ve bu noktada + işareti oluşuyor bir süre.. Bu noktayı kaybetmeden filmin bitmesini ve duvarın kırmızı haline dönmesini bekliyoruz.. Sonra bu noktaya tıklayınca duvarda bir kare ve bunun içinde bir kasa oluşuyor. Cd tablasından alınan anahtar buraya ait ama bir de şifre olması lazım..

Şifreyi nasıl bulduğumu hatırlayamadım şimdilik.. Uğraşayım az daha.. Smile
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Ksm 03, 2006 8:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En başta dolabın sağ çekmecesinden aldığımız kağıttaki adrese giriyoruz. http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.html Bu adrese girince masanın üzerindeki 4 kartta kasanın şifresi yazıyor. Herkesin aynımıdır bilmiyorum, benim şifrem 0267 idi.. Şifreyi şirip anahtarla kasayı açıyoruz.. Kasada bir tornavida var,sapına tıklayarak almak gerek,en az 10 defa denedikten sonra alabildim çünkü.. Bu tornavida ile kapıyı açmaya çalışınca,kapının tokmağı yere düşüyor ve kapı açılıyor..

Cd kutusu hiçbir işe yaramıyor bu arada.. Exclamation

OYUN BİTTİ..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Ksm 03, 2006 11:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tebrikler
Ra
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Ksm 04, 2006 7:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok teşekkürler incitaht.. Smile İlgini çekiyorsa henüz çözülmemiş oyunlarda katılımını bekliyorum.. Smile
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Pts Ekm 01, 2007 12:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ra kesinlikle çok akıllı ve sabırlısın diğer oyunlarıda oynadım senin sayende bitirdim gerçekten tüm oyunları çözdün elindeki herşeyi çok iyi değerlendiriyosun tebrikler..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Oyun Forum( Game ) Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız