Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - My Diamond Baby
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

My Diamond Baby

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Oyun Forum( Game )
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Red_MooN
Babacan
Babacan

MesajTarih: Pzr Ekm 29, 2006 4:21 am    Mesaj konusu: My Diamond Baby Alıntıyla Cevap Ver

http://ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/# play diyin ve oyuna baslayın daha eglencelı Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ra
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ksm 06, 2006 4:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Play dedim ve başladım.. Smile

1- Yastığın altından bir anahtar aldım.. Bu anahtar bilgisayar masasının orta çekmecesini açıyor ve buradan da bir kalem aldım..
2- Televizyonun altındaki cd lerin yanından bir tornavida ve klavye rafına benzeyen yerden boş bir kağıt aldım.
3- Duvarda ayna ve kapının göründüğü sahnede,aldığımız nesnelerin dizildiği köşede tel raflardan bir cımbız ve üzerinde AHI yazan şeyin altından bir chip aldım.
4- Bilgisayarın kasasını tornavida açtım.. İçine chip i yerleştirdim ve kasanın içindeki falçatayı aldım..
5- Cımbızla yatağın altından başka bir anahtar aldım.. Bu anahtar yatağın yanındaki turuncu küçük masanın çekmecesini açıyor.. İçinde grili beyazlı yuvarlaklardan oluşan bulmaca gibi birşey var ama alınmıyor..
6- Bilgisayarın çekmeceli dolaplarının sağ tarafından ufacık bir kablo parçası görünüyor,onu aldım.. Bu kabloyu bilgisayarın arkasına taktım..Aldığım boş kağıdı printer a yerleştirdim,bilgisayarı ve sağdaki monitörü açtım,şifre soruyor..
7- Yatakla televizyonlu dolap arasından bir anahtar daha aldım.. Bu anahtar televizyonun yanındaki kilitli kırmızı kutuyu açıyor,içinden katlanmış bir kağıt aldım.. Bu kağıdı turuncu masa üzerindeki mikroskobun yanına koyunca kağıt düzeldi,kalemle kağıdı tıkladığımda üzeri mavileşti ve bir rakam oluştu.. Ben de oluşan rakam 451149 fakat her oyunda değişiyor bu rakam.. Bunu monitördeki şifre yerine girdim ve print e bastım,printer a yerleştirdiğim kağıda karışık şekiller çıkardı.. Bu kağıdı da televizyonun üzerindeki çerçeve gibi şeye taktım ve öylece kaldım.. Elimde sadece falçata kaldı ve tıkandım şu an.. Confused
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Oyun Forum( Game ) Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız