Sakata gelmeyelim _________________ Bu Yaşam Benim KuraLLarı Ben Koyarım Ben Yaşarım Ve Bedelini Ben Öderim Bu Benim Hayattaki Duruşum VarLıqım Ve Ispatım !
Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Prş Ksm 16, 2006 9:20 pm Mesaj konusu:
Uyuyormuş gibi yapmaya devam etmek en mantıklısı ama yapılabilir mi bilmiyorum..
Ama artık çoğu hırsız sprey sıkıyorlar eve girince.. Arkadaşımın evine girdiğinde net olarak herşeyi görmüşler ama ellerini dahi kaldıramamışlar.. Hırsız kol çantasını kahkaha atarak yatakta onun üstüne boşaltmış ve bu ne ya, işe yaramaz diye suratına doğru fırlatmış hatta.. _________________
Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Cum Ksm 17, 2006 2:52 pm Mesaj konusu:
canım zamane hırsızları çok kabalaştı eskiden öylemiydi sessiz olurlardı kimse rahatsız olmasın diye eşyaları düşürmemeye dikkat ederlerdi lambayı açmazlardı ev sahibinin gözleri ağrımasın diye parmak uçlarında yürürlerdiki ses gürültü çıkıpta kimse rahatsız olmasın diye ve çok dağıtmazlardı ortalığı şimdikiler kaba çok kaba yuhh yani _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız