Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Yırtık Uçurtma - İki
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Yırtık Uçurtma - İki
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Müzik Haberleri (Music News)
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MaviLim
Site Sahibi
Site Sahibi

MesajTarih: Sal Arl 27, 2005 7:08 am    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma - İki Alıntıyla Cevap Ver

Anadolu Rock tarzının genç temsilcisi Yırtık Uçurtma, uzun bir aradan sonra çıkarttıkları yeni albümleri "İki" ile suskunluğunu bozuyor. 1996'da yola çıktıkları orijinal kadrosunu korumasıyla ve değişen akımlara karşın inandığı müzik tarzına olan gönülden bağlılığıyla geleceğin köklü gruplarından biri olma yolunda ilerleyen Yırtık Uçurtma, sekiz beste ve üç "cover" versiyondan oluşan yeni albümleri "İki" ile türünün en güzel örneklerini vermeye devam ediyor. Albümde özellikle Yeni Umutlar, Sana Dair ve Divane gibi baladlar dikkat çekerken sevilen iki türkü Yekte ve Züleyha ile Üç Hürel'in unutulmaz parçası Aşk Davası'na yaptıkları dinamik düzenlemeler tempoyu yükselterek albüme coşku katıyor.

Mix ve mastering işlemlerinin Serdar Öztop tarafından yapıldığı çalışmada beste, söz ve düzenlemelerin yanı sıra, enstrüman icralarından kayıt ve edit işlemlerine, albümün görsel tasarımlarından web sitesinin tasarımına kadar herşeyde grup elemanlarının emeği var. Yine kendi çabaları ve arkadaşlarının desteğiyle Yeni Umutlar parçasına çektikleri klip, Gülbeyaz ve Aliye dizilerinden tanıdığımız son günlerin yükselen yıldızlarından Özlem Çınar'ın da oyunculuğuyla sade, duygusal ve düşündürücü bir görsel çalışma olarak kendini farkettiriyor.

Bugüne kadar yer aldıkları gerek solo gerekse Cem Karaca, Moğollar, Erkin Koray, Haluk Levent, Bulutsuzluk Özlemi gibi grup ve sanatçılarla sahneyi paylaştıkları konserlerin yanı sıra, katıldıkları radyo ve televizyon programlarındaki performansları ve içten tavırlarıyla dikkat çeken grup, müzik tarzındaki çeşitlilik ve samimiyetle olduğu kadar toplumsal konulara değinen sözleri ile de dinleyicisinin gönlünde edindiği özel yerini koruma çabasında olduğunu gösteriyor.

Dokuz senedir, müzik piyasasında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen emin adımlarla ilerleyen Yırtık Uçurtma, şarkılarını "daha yaşanılası bir dünya dileğiyle" söylemeye devam ediyor...

Şarkı Listesi

1. Barış

2. Aşk Davası

3. Yeni Umutlar

4. Kördüğüm

5. Yekte

6. Sana Dair

7. Züleyha

8. Kayıp

9. Divane

10. Uğur Ola

11. Nereye Kadar
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Sal Mar 28, 2006 11:28 pm    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma Alıntıyla Cevap Ver

Her parça ayrı güzelliktedir..
Her iki albüm de mutlaka edinilmeli..
Ayrıca Yırtık Uçurtma'nın sahne performansı harikadır...
Bu da en başta gerçekten müzik yaptıklarını gösterir..
Aynı isimli web sitelerinden;
*Güncel konser/tv/radyo programlarını takip edebilir,
*Albümlerin örnek mp3lerini dinleyebilir
*Ses,görüntü kayıtlarına ulaşabilir,
*Yeni albümün ilk video klibi "Yeni Umutlar"ı indirebilir,
*Konuk Defterinde fikirlerinizi paylaşabilrsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cum Nis 07, 2006 12:09 am    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma Passage Live’da... Alıntıyla Cevap Ver

Yırtık Uçurtma Passage Live’da...

Anadolurock tarzındaki farklı ve sağlam duruşu ile tanınan Yırtık Uçurtma, 15 Nisan’da Passage Live’da sahne alacak. Grup "Yırtık Uçurtma" ve "İki" adlı albümlerinden sevilen şarkılarını çalmakla birlikte geçmişten günümüze Anadolu Rock tarzının en beğenilen örneklerini kendi düzenlemeleriyle dinleyiciyle buluşturacak.

Tüm Anadolurock severlerle konserde görüşmek üzere..

Yer: Passage Live - İstiklal Cad Rumeli Han No:26 C Blok Kat:2 Beyoğlu İstanbul
Tarih: 15 Nisan 2006 Cumartesi
Saat: 22:00
Giriş + 1 Yerli İçki: 10 YTL

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cmt Nis 15, 2006 7:10 am    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma Olay TV'de Alıntıyla Cevap Ver

16.04.2006 10:00 - Olay TV - Haftanın Konuğu "Yırtık Uçurtma"

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pts Nis 17, 2006 5:26 pm    Mesaj konusu: Re: Yırtık Uçurtma Passage Live’da... Alıntıyla Cevap Ver

Harika bir konserdi.. ne kadar olsa o kadar az aslında.. Yırtık Uçurtma konserleri 3 günlük tek grupluk festival şeklinde düzenlense süper olur : )

www.yirtikucurtma.com konuk defterinden konserle ilgili bir kaç yorum:

"Yırtık Uçurtma 15.4.2006 Passage Live konserin de sevenLeRi iLe bi kez daha saLLadı Taximi,saLLamak da neymiş!!! BeyoğLu semaLarından öööLee bi süzüLdü ki yeri göğü inLetti(k) ortaLığı yıktı(k) bizi bizLerden aLarak yürekLerimize dokundu...Önce DumanLı DağLar iLen açtı MutLu ve sonrasında daha nLer nLer Smile) OnLar uçtu arkaLarına bizLeri de takaraktan, süzüLdük gökLerde hiç durmaksızın; yok be abi yok, böyLe de çaLınıp söyLenmiz ki, bu da yapıLmaz ki bizLere!...Yırtık Uçurtmam; sEn uçtukça biz de hep yanındayız, hEp uç ki bizi de mutLu et Smile) Başta Yaren oLmak üzere performansLarı iLe yüreklerimizi titreten Yırtık Uçurtmamızı bi kez daha seLamLıyorum, sevgiLerLe..."

Erdinç Aslan
16.04.2006 11:48

"Cumartesi geceki konser çok güzeldi. Bu şekilde bir çok şarkıyı yorumlarınızla güzelleştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Özellikle "Yekte" de ve Gitar-Bateri arasındaki karşılıklı "konuşma"da çok eğlendim. Smile Şenel Abi'yi özel olarak tekrar tebrik ediyorum. "

Yamaç Kaya
16.04.2006 20:59

"Passage Live konseri gerçekten çok iyidi. Hiç bir konserde bu kadar eğlenmemiştim. Konserin sonunda Yaren ayın 26sında stüdyo Livedayız dedi ama internette bununla ilgili bir şey bulamadım. Yanlış anlamış olabilir miyim?"

Fatih Arslan
16.04.2006 21:58

frock demiş ki:
Yırtık Uçurtma Passage Live’da...

Anadolurock tarzındaki farklı ve sağlam duruşu ile tanınan Yırtık Uçurtma, 15 Nisan’da Passage Live’da sahne alacak. Grup "Yırtık Uçurtma" ve "İki" adlı albümlerinden sevilen şarkılarını çalmakla birlikte geçmişten günümüze Anadolu Rock tarzının en beğenilen örneklerini kendi düzenlemeleriyle dinleyiciyle buluşturacak.

Tüm Anadolurock severlerle konserde görüşmek üzere..

Yer: Passage Live - İstiklal Cad Rumeli Han No:26 C Blok Kat:2 Beyoğlu İstanbul
Tarih: 15 Nisan 2006 Cumartesi
Saat: 22:00
Giriş + 1 Yerli İçki: 10 YTL

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Prş Nis 20, 2006 7:43 pm    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma 26 Nisan'da Studio Live'da Alıntıyla Cevap Ver

Yırtık Uçurtma, 26 Nisan'da Studio Live'da sahne alacak. Konserde grubun Yırtık Uçurtma ve İki adlı albümlerinden sevilen şarkıları ile birlikte geçmişten günümüze Anadolu Rock tarzının en beğenilen örnekleri sunulacak.

Tüm Anadolurock severleri konsere bekliyoruz.

Yer: Studio Live - İstiklal Cad. Sakızağacı Cad. Büyük Bayram Sokak No:1 Kat:3 Beyoğlu İSTANBUL

Bilet: 10YTL

Biletix'ten bilet satın almak için tıklayınız:

http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GSLG2

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Sal May 09, 2006 6:48 pm    Mesaj konusu: yırtık uçurtma konserleri Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pts Hzr 12, 2006 7:34 pm    Mesaj konusu: Balans Konseri İzlenimleri Alıntıyla Cevap Ver

(www.yirtikucurtma.com konuk defterinden Balans Konseri İzlenimleri)

Merhaba! Smile Bugün Balans'taki konserinizde ben de vardım ve inanın ki hayran kaldım. Açıkçası sizi daha önce hiç dinlememiştim. Fakat en azından Anadolu Rock yaptığınızı biliyordum. Bugün dinledim ve gördüm ki gerçekten piyasada gezinip "Anadolu Rock yapıyoruz" diyen gruplardan çok daha iyisiniz. Sahneyi çok güzel kullandınız, çok sempatiktiniz. İzleyiciyle etkileşiminiz çok güzeldi. Şarkılarınıza tam olarak eşlik edemediğim için o kadar üzüldüm ki. Keşke daha önceden dinlemiş olsaydım diye geçirdim içimden. Başka konserlerde de görüşmek üzere, Hep böyle kalın Wink

Birhan ..
03.06.2006 16:47

Bennnnnn ilkk defaaa sizlee balanstaa tanışştımmm...yaa hepinizz çoooookkk tatlıısınızzzz!!! YAREEENNNNNN senn birazz daha faslaaaaa Smile en öndee olannn deliler arasındayydık bisdeeee arkadaşımlaa.. çook seffdikkk bizz siziiiii.. gerçekktenn çokk eğleenndimm. sahne performansınız çok enerjik.. seyircilerrle olan iletiişiminizz perfecttt. nee diyimkii başşkaa iiyii kii gelmişimm Smile

yaseminn pırtık Smile
07.06.2006 16:22

Dayanamadım gene yazıyorum.Bir grup bu kadar mı güzel çalar?Bir grubun üyeleri bu kadar mı candan,neşeli ve içten olur?Bundan sonra kimseyi tanmıyorum sadece yırtık uçurtma var benim için.Bu arada şenel bey bateri öğrenmeye başladım.Bagetleri arkadasa kaptırdım bir çift de ben istiyorum ona göre...umarım herşey gönlünüzce olur ve birgün hak ettiğiniz yerde yani zirvede olursunuz..

Hazan cabbar
07.06.2006 13:07

Yaren abii,Şenel abii tunca ben=)peşinizde dolaşan hani kuliste sahnede:Dabi süperdiniz ya.İlk defa canli performansınızı dinledim gercekten cok coOOOooOOoOOK iyisiniz hayran kaldım=)Her konser gelicem artık ztn şener abi bilio=)Yaren abi süperdin ya sahnede cok eglendirdin bizi hem performans hem görüntü olarak.Şenel abiye gelince gözüm hep ondaydı ztn:D süper calıo ya bol bol konustuk ztn.Bagetleride kaptım=)bundan sonra daha cok göüşücez inşallah.İstanbuldaki hre konsere gelmeye calısıcam.Şenel abi senlede görüşelim bi ara ayın 19-25 arası müsait olursan oke?sizi cok seviyorummm bol seyircili mutlu konserlerrr=)

Tuncaa ascioglu
06.06.2006 08:31

selam... ben sizin de katıldıgınız 17 rockfest 'teydim gercekten güzel eğlenceli hoş vakit geçirdik (sizi ilk kez dinlememe rağrem süperdi:( ) baterstiniz çok iyiydi bir dahakine bagd istiyorum Very Happy kendinize cici baqın Very Happy ...bandanalı cocuk :p ...

beanlie keane
05.06.2006 19:37

sizi ilk balansta izledim ve tek kelime söylüyorum abi fevkaladenin fevkinin fevkinin fevkinin fevkinde süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer hepinizi öptüm abiler

gözde çelik
05.06.2006 05:53

Yha bu arada bende unutmuşum Davulcunun kendi solosunu gayet iyiydi..Aslında gruba genel olarak baktığımızda gerçekten iyiler..Ki buda başarıyı beraberinde getiriyor.Bunun acık örneğini dün Balans'ta gördüm..Yırtık Ucurtmayı Takip edin..Selamlar..

Enver | Pogo Delisi Tangöze
04.06.2006 06:10

ay sefindim hemen yayınlanıo yazlar yine yazam didim davulcunun solo performansını unutmuşum yaa ne güzeldi hee para bulam hemen alcam cd'nizi falla billa ya yine bööle çıkın yine gelcem çanakkale diriiriririt of bee yoruldum ben yine söölüom kardeşiim yok sizin gibi yaf aaa

delü eje yareeyn
03.06.2006 19:06

ya oleey harikasınız ya bıgn bende balans'taydım hani o öndeki deli varya o oley penayı da kaptım saolun yaa valla ööle coştum ki anlatamam bööle bi grup yok sanırım nasıl coşturdunuz adamları sizi harbi sefdim uleey hehe diniiint mujk:)

ece yırtık uçurtma 1 numaraa
03.06.2006 19:02

Fallahi bende bugün sizi iLk Kez Balans'ta izledim güzELdi keyifLiydi eğLenceliydi.Cd'nizi en kısa zamanda Alcam inşallah..neyhse Dier Konserlerde görüşmek üzere selamlar..

Enver Tangöze
03.06.2006 16:46

walla bugun ilk kez dinledim sizi balansta iiikide dinlemisim.Muthis bi performansınız.Konserden sonra aldım zate cdLerinizi onlarda canlı performansınız kadar iyi olmus yureğinize sağlık.cok saolun bugunku ziyafet için:P

m.deniz ozcelik
03.06.2006 16:24
Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Çrş Tem 19, 2006 6:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.yirtikucurtma.com dan:

"Yırtık Uçurtma'nın kurulduğu günden beri değişmeyen üyelerinden solist Mutlu Arı, artık Yırtık Uçurtma'dan ayrılmış bulunmaktadır..
Bu vesile ile, Mutlu'dan boşalan solist kadrosunda görev almak üzere aramıza katılan sevgili Alper Yazıcı arkadaşımıza hoşgeldin diyor ve mücadelemize sizlerin de yardımıyla devam edeceğimizi siz sevgili Yırtık Uçurtma dostlarına bildiriyoruz...."

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Prş Ağu 03, 2006 8:14 pm    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma Ankara Gölge Bar’da.. Alıntıyla Cevap Ver

Yırtık Uçurtma'dan :

Yırtık Uçurtma Ankara Gölge Bar’da..

Anadolu Rock tarzının nadir temsilcilerinden Yırtık Uçurtma uzun bir aradan sonra ilk defa Ankara’da sahne alacak. Ankara’lı tüm Yırtık Uçurtma dostlarını ve Anadolu Rock severleri Gölge Bar’daki konserimize bekliyoruz.

Tarih: 17.08.2006
Saat: 21:30
Yer: Ankara Gölge Bar
Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Prş Eyl 07, 2006 8:09 pm    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma Konseri Alıntıyla Cevap Ver

(www.yirtikucurtma.com dan)

10.09.2006 17:00 - Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Sarıyer Şubesi - F.S.M. Mah. G–14 Sok. No: 19 İstanbul

"Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Sarıyer Şubesi Gençlik Komisyonu’nun düzenlediği Armutlu Geleneksel Güz Şenliği'nde bu sene Grup Yorum, Kardeş Türküler, Aylin Aslım, Nurettin Güleç, Sevcan Orhan, Barış Akarsu, Kıvırcık Ali, Duygu Koçak, Erdal Bayrakoğlu, Tokat Semah Ekibi, Karadeniz Horon Ekibi ve daha bir çok sürpriz sanatçı ile birlikte sahne alacağız. Etkinliğin sunuculuğunu Mehmet Ali Alabora ve Yiğit Tuncay üstleniyor. Yıkıma karşı direnen Küçükarmutlu’ya destek için tüm dostlarımızı bekliyoruz."

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Çrş Eyl 20, 2006 9:40 pm    Mesaj konusu: Yırtık Uçurtma Bolu'da ! Alıntıyla Cevap Ver

Anadolu Rock tarzının nadir temsilcilerinden Yırtık Uçurtma Bolu'da, Becikoğlu İş Merkezi'nde sahne alacak.
Bolu'daki tüm Yırtık Uçurtma dostlarını ve Anadolu Rock severleri bu ücretsiz etkinliğe bekliyoruz.

23.09.2006 16:00 - Becikoğlu İş Merkezi - Bolu

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cmt Ksm 25, 2006 9:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Herkes Gider, Yırtık Uçurtma Kalır" başlıklı habere aşağıdaki adresten ulaşılabilir.

http://www.gazeteistanbul.com/haberDetay.aspx?kat=5&id=1257
Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pts Mar 19, 2007 8:59 pm    Mesaj konusu: Biyografi Alıntıyla Cevap Ver

Yırtık Uçurtma, 1996'da Yaren Karahasan, Mutlu Arı ve Ertan Subaşat tarafından kurulan, Anadolu Rock müziğinin genç temsilcilerinden olan bir müzik grubudur.

Grup 1997 Mart'ında aralarına Şenel Aytaş'ın da katılmasıyla beste ve sahne çalışmalarına eğildi. Farklı dönemlerde çeşitli bas gitaristlerle sahne alan gruptan Haziran 2006'da Mutlu Arı'nın ayrılmasıyla solist olarak Alper Yazıcı katıldı.

Yırtık Uçurtma, 1996'da günümüzde rock müzik yaptığı söylenen bazı grupların aksine, toplumsal ve müzikal kaygılarla kurulan, kimliği ve duruşu olan, günümüze kadar bu çizgisinden ödün vermeyen, ustalardan örnek alıp değer bilen, aynı zamanda kendi emeğini, değerini ve üretkenliğini kattığı parçalarıyla da başlı başına örnek teşkil eden bir Anadolu Rock grubu olup, bunun yanında sevenleriyle birlikte büyük bir Yırtık Uçurtma ailesi.

Özellikle konserlerindeki performanslarıyla dinleyici üzerinde bıraktıkları olumlu izlenimlerin etkisi dikkat çekici. Müzikal kalitesi yanında içten ve samimi duruşlarıyla da dinleyicilerinin beğenisini kazanan grupla ilgili güncel bilgiler ve haberler, grubun ismini taşıyan sitelerinden takip edilebilir.

Üyeleri:

Yaren Karahasan - Elektro gitar, Arka vokal
Alper Yazıcı - Vokal
Şenel Aytaş - Davul, Arka vokal

Albümleri:

Cem Karaca, Erkin Koray, Moğollar ve daha birçok usta isimle de aynı sahneyi paylaşan Yırtık Uçurtma, 2001 yılında "Yırtık Uçurtma" ve 2005 yılının sonunda "İki" adlı albümlerini çıkardı. Grup ayrıca aralarında Cem Karaca, Cahit Berkay, Nejat Yavaşoğulları, Serdar Öztop gibi isimlerin de yer aldığı "Gitarın Asi Çocukları" adlı karma albümde "Çığlık" adlı parçalarıyla yer aldı.

Grupla İlgili Bazı Video Kayıtlar:

Röportaj:

Kanaltürk - Genç Kulüp :

Yırtık Uçurtma ne zaman, nasıl kuruldu, bugünlere nasıl geldi, albümleri.. ve "Neden Yırtık Uçurtma ?" gibi soruların cevapları..
http://www.youtube.com/watch?v=BnDDwUROU0I

Konser:

Kulaksız Konseri – Kağızman
http://www.youtube.com/watch?v=B_2QQ0PH4q8

Katıldığı Programlardan:

Yırtık Uçurtma'nın katıldığı programlardan bazı ses kayıtları ve sitedeki fotoğraflardan seçmeler..
http://www.youtube.com/watch?v=AKAOQ7jqY-U

Diskografi:

Yırtık Uçurtma – İki

Barış (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Aşk DavasI (Söz, Müzik: Feridun Hürel)
Yeni Umutlar (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Kördüğüm (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Yekte (Söz, Müzik: Anonim)
Sana Dair (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Züleyha (Söz, Müzik: Anonim)
Kayıp (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Divane (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Uğur Ola (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Nereye Kadar (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)

Yırtık Uçurtma - Yırtık Uçurtma

Delioğlan (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Askaros Deresi (Söz, Müzik: Anonim)
Yalnız Sen (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Nazlım (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Ala Gözlü (Söz: Karacaoğlan, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Biçare (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Çığlık (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Söyle Güzel (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Dost Bulut (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Mebusan (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)
Çanakkale (Söz, Müzik: Anonim)
Mustafa (Söz, Müzik: Yırtık Uçurtma)

Gitarın Asi Çocukları

Cem Karaca - Dadaloğlu
Kazım Koyuncu - Anılar Düştü
Yaşar Kurt - Beyoğlu
Vedat Sakman - Seninle Olmadan
Yırtık Uçurtma - Çığlık
Nejat Yavaşoğulları - Haydi
Jehat - İmdat
Cahit Berkay - Dörde Özlem
Taner Öngür - Uzaya Bak
Serdar Öztop - Kalabalığın Ortasında
Tarkan Mumkale - Kim İçin
Armağan Sönmez - Biter Miyiz
Hasan Cihat Örter - Çağın Ölümü

Başa dön
frock
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pts May 14, 2007 7:07 pm    Mesaj konusu: YIRTIK UÇURTMA’dan kaçırmamanız gereken 4 güzel çalışma Alıntıyla Cevap Ver

Yırtık Uçurtma’nın “İki” adlı son albümünde yer almış “Barış” ve “Sana Dair” adlı parçaların grubun yeni solisti Alper Yazıcı’nın yorumuyla yeniden yapılmış tekrar kayıtları ilk defa sizlerle. Ayrıca İlk albümden iki güzel çalışma Delioğlan ve Çanakkale…

BARIŞ :

http://rapidshare.com/files/30790773/YIRTIK_UCURTMA_-_Baris.rar.html

(Dünyanın bu denli ihtiyaç olduğu bir zamanda agresif rock sounduyla hissiyatın ancak böyle güzellikteki bir birleşimi anlatabilirdi BARIŞ’ı)

SANA DAİR :

http://rapidshare.com/files/30788576/YIRTIK_UCURTMA_-_Sana_Dair.rar.html

(Sana dair… Duygusallığı böylesine yansıtan çok güzel bir slow çalışma…)

ÇANAKKALE :

http://rapidshare.com/files/30792447/YIRTIK_UCURTMA_-_Canakkale.rar.html

(Ensturüman icraları ve müzikal düzenlemesi bakımından Türk rock tarihinin en başarılı cover çalışmaları arasında gösterilen Çanakkale Türküsü…)

DELİOĞLAN :

http://rapidshare.com/files/30794125/YIRTIK_UCURTMA_-_Delioglan.rar.html

(İşte Anadolurock budur dedirten bir çalışma. Delioğlan…)

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Müzik Haberleri (Music News) Tüm saatler GMT +10 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız