www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - ÜyeLerimiz 7 Yaş ALtı Olsaydı..
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
HaYaTt Kıdemli Üye Kayıt: Dec 21, 2004 Mesajlar: 7039 Nerden: Firari
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 11:39 am Mesaj konusu:
Söleyemesss kiii söleyemeskiiiiiii _________________Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
Başa dön
Gamzel_ Kıdemli Üye Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 5:10 pm Mesaj konusu:
oh oh benim babam bana çikolata aldı veymiyecem size.çatlayında patlayın _________________
Başa dön
YaKaMozUm __KaSıM RüzGaRı__ Kayıt: Jan 30, 2005 Mesajlar: 5534 Nerden: BuRsA
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 7:12 am Mesaj konusu:
sölerim söleriimmmm
Benim Güsel Tahtacığım
Senden Kuklaa Yapacağımm
Seni Kıtıyy Kıtıyy Oyacağım
Adını Pinokyo Koyacağım.
Buy Kaday Yeteyy _________________
___KaSıM RüzGaRı___
Başa dön
RyAnShArK The World is Mine Kayıt: Jul 05, 2005 Mesajlar: 4677 Nerden: An(i)tALyA
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 1:36 pm Mesaj konusu:
buyayı bana kim sölemedi anneme dicem sizi hıhhhh _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı
Başa dön
YaKaMozUm __KaSıM RüzGaRı__ Kayıt: Jan 30, 2005 Mesajlar: 5534 Nerden: BuRsA
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 8:37 am Mesaj konusu:
ryan senden haberizdi burası ya nasılda oldu yine gördünn tühhh ya bak yaa olcak işmi admincik senden saklamış _________________
___KaSıM RüzGaRı___
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.134 Saniye