| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Dj_CaneR_KanKa Acemi

|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 6:00 am Mesaj konusu: |
|
|
admincik falla son zaman larda girerken h.g çıkarken by diyorsun neden bende bilmiyorum ama böyle devam edersen şımarıcam şaka şaka sen herzaman kalbimizdesin |
|
| Başa dön |
|
 |
umut_yolcusu Babacan

|
Tarih: Pzr Ksm 26, 2006 2:23 pm Mesaj konusu: Admincik |
|
|
Admincik benim 8. Ablam   ve onun için yazacak çok cümle var ama onu yazacak kadar iyi değil kalemim!...
Canım Ablacıkım (Civcivim)
bir kaç ay oldu tanışalı ama ne kadar sıcak ve sevecen biri olduğu ortada...
Bana zaman zaman kızıyo kendi içinde (bana sölemiyo ama hissediyorum)... ben onu çok seviyorum... umarım benden rahatsızlık duymuyordur?....
sevgiler ablacım _________________
umuda yolculuk başladı! Sıkı Tutunuuuuuuun..... |
|
| Başa dön |
|
 |
cengizhan Acemi

|
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Admincik için yoruma ne gerek varki bea tek kelimeyle harika bi insan gerek kişilik oarak gerekse güzellik olarak ( tabii bu bnm düşüncem ) ama kanalın geneline baktığınız da zaten hemen hemen herkes çok iyi kişiliğe sahip ama Admincik bnm için ayrı bi kişi ( Admincik sen bnm için nie böle ap ayrısın yaff ) neyse sözü fazla uzatmıycam Admincik siz bir mavilim düşünemiorum o olmasa ben kime Muki Muki dicem :S allah korusun valla allah yazdıysa bozsun ( Amin )  |
|
| Başa dön |
|
 |
eFsUnLu Acemi

|
Tarih: Prş Arl 14, 2006 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahh admincik ahh kanalın kahır yükü en azından benim derdimi çok çekti
Seni çok seviyorum admincik iyiki varsın mavilim in en güzel gülü
Bu arada yazdım senin için düşüncelerimi yazdım ama burada bize ayrılan yer yetmedi en iyisi bu kadar bırakmak kelimeler seni anlatmaya yetmez canım benim... |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cum Arl 15, 2006 2:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah sana öyle bi kalp öyle bi yürek vermiş ki onca acıyı sevinci aynı anda orada taşamayı başarıorsunn nasıl birisin ya :/ senin gibi olmayı çok isterim belkide öyleyimm ama senin kadar cesur değilimm insanın başına ne gelirse inattan gelirmis derler ya belkide fazla inatçı olmam cesaretimi kıran şey çoğu zmn ama sen bu cesurluğundan sevğinden düsüncelerinden gülümsemenden yani sen olmaktan hiçbir zmn vazgeçmee hep seni tanıdığım gibi kall..... .
CaNıMsInn İyİKİ Varsınn  |
|
| Başa dön |
|
 |
Dr-bilebong Acemi

|
Tarih: Sal Arl 19, 2006 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
ApLaCıKım| Öpsım qeLdı YaAaAa Canım apLam MuKi MuKi İnş.. İstedıqı HeRşey KaLpınCe oLuR CunKu CoK tmızBı kaLP'e Sahıp aLLahda KaLp'ıne qöRe veRceHıne emınım ... |
|
| Başa dön |
|
 |
seli Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Arl 20, 2006 2:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Seviyoruz Seni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ChatLee Acemi

|
Tarih: Prş Arl 21, 2006 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
CoCosunun bidenesi janem ablam benim..
ben onu hep sinir ederim ama o bana pilav yapmayı bile öğretti
seni çok ama çoookk seviyom ablam hep bizimle ol
MuJkaaaa....
CoCo  |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirliler Forum Bağımlısı

|
Tarih: Sal Oca 02, 2007 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
yaw yaw ne yazsam ne desem bilmiyorum mavilimi omu kurdu bilmiyorum ama mavilimin bu hale gelmesindeki en büyük rol sahibi sanıyorum. kendisini gerçekten çok çok seviyorum. 1 denecik aplam ama şimdi bayram ve kanala gelmiyo [03:21] <NiKe> Admincik 3 gün, 3 saat, 55 dakika önce buradaydı. offfsss apla nerdesin ya seni çok özledim dayanamadım en sonunda buraya yazdım. ağlıyom işte özledimmm yawww herkezi büyük bi ustalıkla idare ediyo bu enerjiyi bu sıcaklığı nerden buluyo bilemiyorum ama gerçekten gelmediği zamanalrda yokluğu çok belli oluyo. bu tür serverlerde gelenin gidenin hesabı pek tuttulmaz kimse kimseyi pek düşünmez ama nasıl oluyosa kanala girer girmez nickini ilk aradığım kişi aslı apla Admincik seniiii çokkkkk ööözledimmm nerdessssiiiinnn bu mesajı yazana kadar
[03:24] <iLLeGaL> !seen Admincik
[03:24] <NiKe> Admincik 3 gün, 3 saat, 58 dakika önce buradaydı.
bak kaç dakika geçti hala yoksun yaw  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Sal Oca 02, 2007 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
bırakında tatil yapsın beee bizle uğraşmakdan helak oldu canım arkadşaım benim öptüm kendisini burdan iyi tatiller dilerim _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yunus33 Babacan

|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 8:47 am Mesaj konusu: |
|
|
| alemin en en ennn iyisi iyiki varsın iyiki tanımışım ablacık seni seviyoruz allah hep gönlüne göre versin |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 15, 2007 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
YafruLarım Benim
Yaa Ben Sizi Çok Seviyorum, Sevmesem zaten 1 dakika çekilmezsiniz Hepiniz Ayrı Bi DeLisiniz ve ben Bu DeLiLiğinize BayıLıyorum
Teşekkür Ediyorum Hepinize Tek Tek Hemde ...Her$eyin En İyisini Hakediyorsunuz.
 _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cadi_selin KüÇüCüK KuŞuMuz

|
Tarih: Çrş Oca 17, 2007 9:24 am Mesaj konusu: |
|
|
| Admincik benim ablam hic kimse almaya kalkismasin |
|
| Başa dön |
|
 |
Dj__Romantik Acemi

|
Tarih: Cum Ekm 12, 2007 6:26 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
admincik aslı aslında beni bu servera bağlanmam sebebimdi iyiki onu tnımışımm çok iyi bi kızz hayatta her zaman gülerr işalalhhh..... _________________ Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Cutsss!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|