Dogum Günün Kutlu Olsn Bu Arada Kaç Yaşına Girdin _________________ Bu Yaşam Benim KuraLLarı Ben Koyarım Ben Yaşarım Ve Bedelini Ben Öderim Bu Benim Hayattaki Duruşum VarLıqım Ve Ispatım !
En son AmoN tarafından Cmt Oca 13, 2007 9:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3957 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 7:46 am Mesaj konusu:
Öncelikle bu başlığı açan sevgili arkadaşım-kardeşim MeRu ' yu sevgiyle öpüyorum.. Çok teşekkür ederim..
12 Ocak yaklaşık 20 dakika sonra bitecek, ama hala doğum günüm sınırları içinde iken cevap yazabildiğim için çok mutluyum.. AmoN, sana da çok teşekkür ederim.. Yaşımı sormuşsun utanmadan yalnız.. Resmimi koyardım ama nazar değer, MeRu' cuğum çok istedi bunu yapmamı ama kıskananlar olabilir diye koymuyorum..
Tekrar çok çok çok teşekkür ederim.. _________________
Bayanların yaş ve kilo krizlerini bi türlü çözebilmiş degilim prdn _________________ Bu Yaşam Benim KuraLLarı Ben Koyarım Ben Yaşarım Ve Bedelini Ben Öderim Bu Benim Hayattaki Duruşum VarLıqım Ve Ispatım !
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 9:32 pm Mesaj konusu:
Gamzel_ ve donem sizlere de çok teşekkür ederim.. Özel günlerimizi kutlayanlar, kötü günlerimizde yanımızda olanlar çok olsun inşallah..
AmoN sıra yine sana geldi.. Nasıl azarlasam seni diye düşünüyorum, bulamıyorum.. Tabii bu laflar işin şakası.. Benim yaş ve kilo takıntılarım yok AmoN, senin esprili soruşuna esprili ve takıntılı bir cevap yakışır diye düşünmüştüm.. "Yaş otuzbeş, yolun yarısı eder.." çocukluğumdan itibaren çok sevdiğim bu şiire dayanarak "34" yaşıma girerken "Yolun yarısına 1 var" demiştim, "35" yaşıma girerken "Ahhhh ahhhh yolun yarısı..", şimdi ise "Yaş yolun yarısınını 1 geçiyor.." diyorum..
Tekrar tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. _________________
Tarih: Cum Oca 26, 2007 7:52 am Mesaj konusu:
Geç gördüm pasali cim, çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve pasta için.. Bu ay o kadar çok pasta yedirecek kutlama oldu ki, yedim yedim şiştim valla.. _________________
geç kaldım yazmakta öncelikle özür diliyorum doğum günün kutlu olsun Ra, nice mutlu neşe dolu sağlıklı senelere
Ra demiş ki:
Geç gördüm pasali cim, çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve pasta için.. Bu ay o kadar çok pasta yedirecek kutlama oldu ki, yedim yedim şiştim valla..
Tarih: Cum Oca 26, 2007 6:53 pm Mesaj konusu:
Sabah sabah çok güldüm vallahi, harikasın Site_Polisi.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve hediyen için..
Benim pc salondaydı, kasadan gelen ses evdekileri deli ettiği için birkaç ay önce beni arka odaya attılar.. Benim eski yerime de, ablamın zayıflatma amaçlı bisikleti vardı, onu koydular. Ben arada beni attınız diye söylendikçe, hayırlı bir iş yaptık işte, tv seyrederken çevirirsin diye gülüşüyorlar.. Senin yürüme bandını bisikletin yanına sıkıştırıp, arada da tv seyrederken yürürüm artık..
Tekrar çok teşekkür ederim.. Sevgiler.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız