Tarih: Pts Ksm 22, 2004 10:01 pm Mesaj konusu: 90 Dk Uğruna Bir Ömür
Beşiktaş-Çaykur Rize maçında çıkan olay sadece Beşiktaş olayı değildir.Bu olay Türk Futbolunun bir olayıdır..Kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden Türk Futbolunun adı lekeleniyor..Lütfen bu konuyla ilgili görüşlerinizi bildiriniz..ben bir Galatasaray'lı olarak bu olayı kınıyorum ve yakınlarına Baş sağlığı Allah'tan sabır diliyorum...
Tarih: Cum Arl 10, 2004 7:12 pm Mesaj konusu:
Size sonuna kadar katiliyorum bu konuda, Bakin ben Fenerli olmama ragmen Galatasaryali bir kardesimin dogru soyledigi bir sozu destekliyebiliyorum, bunun icin taraftarin birbirine dusman olmasi hic gereksiz. Ne zaman bir Galatasarayli ve bir Fenerbahceli yanyana mac izleyebilecek. _________________ Sahipsiz kalan vatanin batmasi haktir,
Sen sahip cikarsan bu vatan batmayacaktir
Tarih: Pzr Arl 19, 2004 2:41 am Mesaj konusu:
orada öldürülen ingilizler haketmişlerdi..yapmadıklarını bırakmadılar fb_girl..biz türkler orada milliyetçilik duygusu ile bu olayı yaptılar...yinede adam öldürmek kötü ama böğlesine bir durum farklı bişi ama
Bir ingiliz benim karşıma, bir elinde bira ,bir elinde Türk bayrağıyla çıkıp ,Türk bayrağı ile kıçını silerse benim vericeğim tepki ona ölümden daha kötü bir ders olur. Bence ölümü hak ederek kendini kolay yoldan kurtarmış. İngilizler Türkün bayrağıyla dalga geçilemeyeceğini anlamıştır umarım ,o bayrağın üzerinde binlerce şehidin kanı var ingilizler başta olmak üzere hiç bir millet bunu anlayamaz.Bu devletin ne zor şartlarda kurulduğunu bilemezler ve bir maç kavgasına TÜRK BAYRAĞINI alet edemezler. O gün, o ölen ingilzler yanlızca zanlı kişi ile değil bütün Türk milleti ile vede bütün şehitlerle dalga geçip onurlarını , halsiyetlerini hiçe saymışlardır. Yanlızca Türkün bayrağı değil... Hiçbir millet başka bir milletin bayrağını alıpta bir tahrik aleti olarak kullanamaz. Bugün dünyaya kendilerini modern ve kültürlü avrupa olarak tanıtanlar bunun bilincinde olmayacak kadar CAHİL'dir. _________________ Imza Kurallarına Aykırı !
En son night_wolf tarafından Cum Arl 24, 2004 8:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bu ilk değil ama uefa kupasında gsliler 2 ingilizi öldürmüştü unutuldu.....buda unutulcak..biz ders almayı bilmiyoruz
Bu artık gs liler, fb liler, ts liler ,bjk liler, abc liler meselesi değil vatan millet meselesi olmuştur ve zanlı ingilizlerle münakaşa etmiştir sonuç 2 ölü. Ben iyi ki öldür dü demiyorum sonuçta allahın verdiği canı kul alamaz ama ingilizlere bir şekilde cezası verilmesi gerekiyordu ve cinayeti işleyenin ceza şeklide böyleydi. zanlı da cezasını çekti _________________ Imza Kurallarına Aykırı !
slm herkese sevenlere sevmeyenlere nefret edip gerçeği görmeyenlere
kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiç uğruna adam oldürenlere eger ölen haketmemiş ise!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız