| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ra Kıdemli Üye

Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
|
Tarih: Prş Arl 21, 2006 12:21 am Mesaj konusu: Kim bir karısı olsun istemezki? |
|
|
Yüksek öğrenimimi bitirmek isterim. Karım ben okulu bitirene kadar çalışıp bakar.
Çocuklarımıza da bakar. Onların doktor-dişçi randevularını ayarlar, iyi beslenmelerini sağlar, her zaman temiz ve bakımlı olmalarına dikkat eder.
Karımın çocuklarıma her zaman sevgi göstermesini, okul ve derslerimden zaman yıramayacağım için çocukları gezdirmek, hasta olduklarında bakmak, özel ilgi gerektiği zamanlarda ilgilenmek karımın görevleri arasında olur.
Karımın gerektiği zaman işten izin alabilmesi mümkün olmalı, ama bu işten atılmasına neden olmamalı. Bu izin almalar maaşından kesintilere neden olabilir, ancak o kadarına göz yumabilirim.
Karımın benim fiziksel ihtiyaçlarımı da karşılaması gerekir.
Evimi temiz tutup benim ve çocukların arkasından toplayıp düzeltir. Giysilerimi temiz ve ütülü, eşyalarımı da aradığım zaman bulabilmem için yerli yerinde olmasına özen gösterir.
Karımın iyi bir aşçı olmasını, yemek alışverişini ve pişireceği yemekleri iyi planlamasını, yemekte bana ve çocuklara güler yüzlü davranmasını yemekten sonra da benim ders çalışabilmem için bulaşıkları yıkamasını isterim.
Hasta olduğum zaman bana bakıp ilgi gösterir, kaçırdığım dersler için beni avutur.
Tatile gittiğimizde dinlenebilmem için çocukların beni rahatsız etmemelerini sağlar.
Karımın görevlerinden yakınmamasını dilerim. Ancak çalışmalarımda karşılaştığım sorunları anlatmak istediğimde beni ilgiyle dinlemesini ve gerektiğinde yazdıklarımı temize çekmesini beklerim.
Karımın sosyal hayatımın ıvır zıvırıyla ilgilenmesi gerekir. Dışarı çıkacağımız zamanlarda çocuk bakıcısı bulmasını, arkadaşlarımı eve davet ettiğimde özel yemekler yapıp ikram etmesini, ancak ben ve arkadaşlarım ilgimizi çeken konularda konuşurken sözümüzü kesmemesini isterim.
Çocukların beni ve konuklarımı rahatsız etmemeleri için karımın onlara erken yatırmasını isterim. Konuklarımızın küllükleri temiz mi, tabakları boşalmış mı, içkileri var mı, kahveleri tam istedikleri gibi mi? Bu gibi ayrıntılara özen göstermesi gerekiyor.
Karımın cinsel gereksinimlerim konusunda da duyarlı davranmasını isterim. Ve tabii eğer havasında değilsem benden cinsel ilgi beklememeli.
Başka çocuk istemediğimden karımın doğum kontrolü konusunda tüm sorumluluğu alması gerekir.
Bana sadık olması, entellektüel hayatımın birtakım kıskançlıklarla kesintiye uğramaması bakımından önemli. Ancak benim cinsel ihtiyaçlarım monogamiye katı bir bağlılığı gerektirmeyebilir. Bunu anlayışla karşılayacak bir karım olmalı.
Eğer bir rastlantı eseri şimdiki karımdan daha uygun biriyle karşılaşırsam, karımı yenisiyle değiştirme özgürlüğümün de olması gerekir. Yeni bir hayata başlayabilmem için karımdan çocukları almasını ve benim de yüzde yüz özgür olabilmem için onların tüm sorunlarıyla ilgilenmesini beklerim.
Okulu bitirip de işe başladığımda karımın kendini tam anlamıyla görevlerine adayabilmesi için işini bırakıp evde oturmasını isterim. Tanrım !! Kim bir karısı olsun istemez ki !!..
Bencil yaratıklar bu erkekler..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Cmt Şub 17, 2007 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
ablam yazdıklarının tam tersini yazıp kim bir kocası olsun istemezki diye de değiştirebiliriz olaya tek taraflı bakmamak lazım _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
denixpa Acemi

|
Tarih: Pts Mar 05, 2007 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pasali demiş ki: | ablam yazdıklarının tam tersini yazıp kim bir kocası olsun istemezki diye de değiştirebiliriz olaya tek taraflı bakmamak lazım |
aynen arkadaşa katıLıyorum.. teşekkürLer waLLa _________________ [ denixpa , birisi var mı ¿ ] |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Sal Mar 06, 2007 7:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Katkılarından dolayı teşekkür ederim dai _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeRu Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 03, 2007 8:45 am Mesaj konusu: |
|
|
| pasali demiş ki: | ablam yazdıklarının tam tersini yazıp kim bir kocası olsun istemezki diye de değiştirebiliriz olaya tek taraflı bakmamak lazım |
Bu dediğin mümkün olamaz...Çünki böyle bir erkek yoktur...  _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Çrş Nis 04, 2007 6:14 am Mesaj konusu: |
|
|
ablamın anlattığı özellikler bayanlarındı bizde elmanın diğer yarısıyız yani sizin eksik yanlarıyız sizde bizim eksik yanımızsınız _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeRu Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 04, 2007 7:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Ama senin eşinin bir elmanın yarısından biraz daha fazla olması gerekiyor....  _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
iceBerk Yeni Üye

|
Tarih: Cum Nis 13, 2007 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence böyle bi erkek varsa ölsün daha iyi.
kadınlar özelliklede eğer eş yada sevgili ise baş tacıdır.umarım bende birgün başımın tacını bulurum |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Cum Nis 13, 2007 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
umarım hepimiz için öyle olur  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
SeraP_ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 13, 2007 11:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
aha aha aha tacı başınıza mı takacasınız yoksa ayak altına mı alacaksınız örnek çok valla önümüzde korkuyoruz evlenmekten  |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Cmt Nis 14, 2007 5:07 am Mesaj konusu: |
|
|
hanım benim hanımım değilmi sizene ister ayak altında ister ayak üstünde bakarım ona şimdi feministler saldırışa geçer bu bir tepki koy tepki al reyting i yükselt taktiğidir kimseye soylemeyin _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 10:51 am Mesaj konusu: |
|
|
kimsede duymamıştır ha açıkcası bn konuyu okumadım yorumlara baktım sadece çok uzundu siz okuyun banada anlatın  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
aydanur Babacan

|
Tarih: Çrş Şub 06, 2008 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne varki bu gorevlerde malesef turkiye de zaten buna yakın durum var
adamlar kahvede oturup pıstı oynarken tarlada yanında cocuguyla calısan kadınlar yokmu bu kadınlar evın, cocugun,esın ,kosul dahılı sosyal hayatın yukunu omuzlamıyormu?turk kadınları zaten fedakar ustune bırde aldatılmayı hazmedıyorlar valla dunyanın hıc bır yerınde yok bızdekı bayanlar helal _________________
))) |
|
| Başa dön |
|
 |
|