Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - BİRBİRİNİZİ gerçekten sevip sevmediğinizi anlamak için......
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

BİRBİRİNİZİ gerçekten sevip sevmediğinizi anlamak için......

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Filiz__
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Nis 04, 2007 5:42 pm    Mesaj konusu: BİRBİRİNİZİ gerçekten sevip sevmediğinizi anlamak için...... Alıntıyla Cevap Ver

BİRBİRİNİZİ gerçekten sevip sevmediğinizi anlamak için ipuçlarına ihtiyacınız var. İşte biz de bu ipuçlarını araştırdık. Biliyoruz aşk bağlarınız kuvvetli ama siz yine de emin olun!

1- "Seni seviyorum. Sensiz duramıyorum" demeye doymuyorsanız.

2- En bakımsız halinizi görmesine bile aldırmıyorsanız. Onunla rahatsanız.

3- O sizin en bakımsız halinize bile bayılıyorsa. Sizi her halinizle seviyo
4- En sarhoş olduğu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adıyla hitap etmiyorsa.

5- Eski sevgilinizi gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır olmuyorsa.

6- İş seyahatine çıktığında ondan haber alamadığınızda, sinirlenmek yerine, başına birşey gelmesinden endişe ediyorsanız.

7- Gazetenin 3. sayfasını okurken gördüğünüz kötü haberler sizi çok etkiliyorsa ve "ya o da böyle bir kaza geçirirse" diye düşünüp telaşa kapılıyorsanız.

8- Başınız çok ağrıdığında, uyumanıza yardım etmek için, bütün gece size Sindrella'yı ve Robin Hood'u anlatıyorsa

9- Birlikte tatlı yaparken çok eğleniyorsanız. Her yeriniz tatlıya bulanıyorsa...
10- Alışverişten sonra sizinle ilgileniyorsa. Ama sadece kredi kartı borcunuzu öğrenmek için değil, aldığınız şeyleri görmek için.

11- Yedekte adam tutmak huyunuz, esrarengiz bir şekilde sizi huzursuz etmeye başladıysa.

12- Sizin için çok önemli bir toplantıda, yüzünüzde bir gülümsemeyle hayallere dalıyorsanız.
13- En aptal aşk şarkıları bile size son derece anlamlı geliyorsa.

14- Eski Türk filmleri sizi ağlatmaya başladıysa.

15- Çevrenizdekiler, sizin çok daha anlayışlı ve pozitif biri haline geldiğinizi söylemeye başladılarsa.
16- Daha telefon çalarken, onun aradığını anlıyorsanız.

17- Siz seyahatteyken, hergün çiçeklerinizi sulamak için size uğruyorsa.

18- Size araba kullanmayı öğretirken, sabrını sonuna kadar muhafaza
ediyorsa
19- Saçınızın rengini bir ton bile değiştirseniz, loş ışıkta dahi farkı hemen anlıyorsa.

20- Birbirinizin kredi kartı şifresini biliyorsanız.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MeRu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş Nis 05, 2007 6:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
1- "Seni seviyorum. Sensiz duramıyorum" demeye doymuyorsanız.

Yanlış...Sevmesini seven biriyim ama sevdiklerime bu kelimeyi sık sık kullanmam...Sevgi sıcak bir bakış ve onu sevdiğini hissetiren dokunuştur...

Alıntı:
6- İş seyahatine çıktığında ondan haber alamadığınızda, sinirlenmek yerine, başına birşey gelmesinden endişe ediyorsanız.

Çelişkili bir cümle...Eğer ben karşımdaki insana beni aramadığı için kızıp endişeleniyorsam, bu onu sevdiğimden kaynaklanır...Zaten insan en çok sevdiklerine kızar....

Alıntı:
8- Başınız çok ağrıdığında, uyumanıza yardım etmek için, bütün gece size Sindrella'yı ve Robin Hood'u anlatıyorsa

Sindrella mı?... Smile Benimle konuşsun yeter... Wink
pasali
BeyEFenDi

MesajTarih: Cum Nis 06, 2007 4:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynı ben ip uçları beni veriyor Razz Laughing Laughing Laughing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş Nis 12, 2007 10:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bide pişkin pişkin gülüyor Laughing

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız