Tarih: Prş Tem 14, 2005 10:12 am Mesaj konusu: Gökhan Özen`den “Kalbim Seninle” isimli maxi single
Gökhan Özen`den “Kalbim Seninle” isimli maxi single
“Kalbim Seninle” isimli maxi single ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Gökhan Özen, adım adım başarıya doğru yol alıyor.
Gökhan Özen, Nazan Öncel’in sözlerini ve müziğini yaptığı “Benim için N’apardın” ve “One More Time” isimli İngilizce şarkı ile müzik dünyasını hareketlendirecek.
Maxi single’ ın isim şarkısı olan “Kalbim Seninle” Gökhan Özen imzalı. Single’ını, Londra’da George Michael’ in da kayıt yaptığı stüdyoda tamamlayan Gökhan Özen, “Müziksiz bir dünya düşünemiyorum. Sevenlerim beni özledi. Ve ben onlara layık çok güzel bir albüm yaptım. Bu yaz çok hareketli geçecek” diyor.
Maxi single içinde Gökhan Özen’in fotoğrafları, konser görüntüleri ve tüm albümlerindeki şarkıların sözlerinin yer aldığı bir de CD olacak. Yurt dışında da müzik marketlerde yerini alacak bu maxi single önümüzdeki günlerde müzik marketlerde yerini alacak. _________________ Boşver derdi kederi gül geç hayata sırf gıcıklığına
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız