| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Sal Eyl 05, 2006 12:43 am Mesaj konusu: utkumu yuhahaha |
|
|
utku mu ne desemki sakıncalı insan hop dicem cvpı fena oluyor ondan demicem kızlarla hiç isi olmaz utangaç kendi halinde bi insan:P(desemde inanmayın) falla süper zekadır aklı herseye yeter ama ne yöne isterse oraya çeker prankenin bi esi tencere kapak  |
|
| Başa dön |
|
 |
Utku TutkunuZ

|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Ohhh olduu cnm 59595959 :İ _________________ ...Eğitim $art...
§§ Bring Me To Life §§ |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Utku hayatta tanıdığın en haybeden BEŞKTAŞ lı adama o kadar dedik oLm gel biLet var maça gideLim ama adam sanki kuluçkaya yatmış yumurtaları soğuyacak die korkuyoR  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 8:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
| NiKe_CaRsI demiş ki: | Utku hayatta tanıdığın en haybeden BEŞKTAŞ lı adama o kadar dedik oLm gel biLet var maça gideLim ama adam sanki kuluçkaya yatmış yumurtaları soğuyacak die korkuyoR  |
ciks ben yollamadim hehe  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
utku yakışıklı sevimli iyi niyetli efendi biri .... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| CiKoLaTaCiK demiş ki: | | NiKe_CaRsI demiş ki: | Utku hayatta tanıdığın en haybeden BEŞKTAŞ lı adama o kadar dedik oLm gel biLet var maça gideLim ama adam sanki kuluçkaya yatmış yumurtaları soğuyacak die korkuyoR  |
ciks ben yollamadim hehe  | Yooo Utku o kadar Ligh değiL yani benim tanıdığım utku kılıbık değiL  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 23, 2006 2:58 am Mesaj konusu: |
|
|
| NiKe_CaRsI demiş ki: | | CiKoLaTaCiK demiş ki: | | NiKe_CaRsI demiş ki: | Utku hayatta tanıdığın en haybeden BEŞKTAŞ lı adama o kadar dedik oLm gel biLet var maça gideLim ama adam sanki kuluçkaya yatmış yumurtaları soğuyacak die korkuyoR  |
ciks ben yollamadim hehe  | Yooo Utku o kadar Ligh değiL yani benim tanıdığım utku kılıbık değiL  |
Degil tabii hött dedim mi tamam sefgilim diyorum  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
Filiz__ Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş May 16, 2007 4:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
NiKe_CaRsI Sen kılıbıksın ama  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Pzr May 20, 2007 2:56 am Mesaj konusu: |
|
|
| Filiz__ demiş ki: | NiKe_CaRsI Sen kılıbıksın ama  | VARSA Bİ DURUM YAPALIM AÇIK OTURUM  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|