www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - gecmis yasamını merak eden geLsin..
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
pasali BeyEFenDi Kayıt: Dec 22, 2004 Mesajlar: 10779
Tarih: Sal Tem 10, 2007 5:11 am Mesaj konusu:
boyle şeylere hiç inanmam yaa neyse oyun bozanlık yapmayayım
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .
Bugünkü Kore civarında bir yerlerde 1500 civarında doğdunuz.
Bir dramatist, direktör, müzisyen veya ozandınız..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.
evet MrZ bende evde kalırdım onu yazmamış _________________
Başa dön
MeRu Kıdemli Üye Kayıt: Aug 24, 2006 Mesajlar: 7411
Tarih: Cum Tem 13, 2007 2:34 am Mesaj konusu:
Kalırdım mı?...
Kaldınız bile.... _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim...
Başa dön
pasali BeyEFenDi Kayıt: Dec 22, 2004 Mesajlar: 10779
Tarih: Cmt Tem 14, 2007 4:40 am Mesaj konusu:
kaldıksa biz kaldık sana ne oluyo _________________
Başa dön
cHiLgiN_rapp3r_giRL_eBrU Kıdemli Üye Kayıt: Jul 23, 2007 Mesajlar: 2561 Nerden: Kuww3tmiRa_
Tarih: Pts Ağu 27, 2007 5:24 pm Mesaj konusu:
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .
Bugünkü İrlanda civarında bir yerlerde 950 civarında doğdunuz.
Bir banker, tefeci veya hakimdiniz..
Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Probleminiz Evren'i sevmeyi ve ona güvenmeyi öğrenmek. İçteki bilgeliği düşünme, işletme, yansıtma ve geliştirmeye mahkumsunuz
Başa dön
izmirliler Forum Bağımlısı Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 310
Tarih: Çrş Ekm 17, 2007 9:19 pm Mesaj konusu:
Teşhis:
Bugünkü İskoçya civarında bir yerlerde 1825 civarında doğdunuz.
Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..
Doğal bir psikoloji yeteneği. Fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. Her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz.
Çekingen, yalnız ve kendine güvenen insanlar her yerde ve sizin probleminiz. Dersiniz: Kendinizdeki bu eğilimleri yenmek ve sonra da diğer insanlara yardım etmek.
-------------------------------------------------------------------------------- _________________ alkolik hareket engellenemez...!!!
Başa dön
elaas KaraBiber Kayıt: Aug 12, 2007 Mesajlar: 2653
Tarih: Prş Arl 13, 2007 11:27 pm Mesaj konusu:
Teşhis:
Bugünkü Güney Anadolu civarında bir yerlerde 1550 civarında doğdunuz.
Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz..
Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.
Dersiniz: İnsanlara karşı nazik tavır geliştirme, anlayış ve şefkat hediyesini elde etme
Bana tek uyan seyehat etmeyi sevmemmiş oda olmasa ilgim yok önceki hayatım ne kadar cekilmezmiş yafff
Başa dön
aydanur Babacan Kayıt: Jan 21, 2008 Mesajlar: 76
Tarih: Çrş Şub 06, 2008 5:20 pm Mesaj konusu:
Heee anladım herkes ikinci yaşam oldugu icin tecrubeli zere ben afallıom acemiyim ondaaan hııım hhehe _________________ )))
Başa dön
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 7:06 pm Mesaj konusu:
Teşhis:
Bugünkü Burma civarında bir yerlerde 1825 civarında doğdunuz.
Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..
Doğal bir psikoloji yeteneği. Fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. Her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz.
Erkekmişim hııı hatırladım .karayip korsanıydım jack sparrow _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR.
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.272 Saniye