Yasli bir bey, sabah erken evinden çikmis, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin kendisine çarpmasi ile yere yuvarlanmis ve
hafif yaralanmis. Sokaktan geçenler yasli beyi hemen en yakin saglik birimine ulastirmislar. Hemsireler, adamcagizin yarasina pansuman yapmislar, ama 'biraz Beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kirik veya çatlak olup olmadigini inceleyeceklerini' söylemisler. Yasli bey huzursuzlanmis, 'acelesi oldugunu istemedigini' söylemis. Hemsireler merakla acelesinin sebebini sormus.
Adamcagiz da,
'karim huzur evinde kaliyor her sabah onunla kahvalti etmeye giderim, geç kalmak istemiyorum' demis.
'Karinizin, siz gecikince merak edecegini düsünüyorsunuz herhalde' Demis hemsire.
Adam üzgün bir ifade ile 'ne yazik ki karim Alzheimer hastasi ve benim kim oldugumu bilmiyor' demis.
Hemsireler hayretle 'madem sizin kim oldugunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvalti yapmak için
kosusturuyorsunuz' demisler.
Adam buruk bir sesle 'ama ben onun kim oldugunu biliyorum' demis.
SEVDIKLERINIZIN KIM OLDUGUNU ASLA UNUTMAMANIZ
DILEGIYLE... _________________
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
Desene hayvan insandan daha medeni..
Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Cum Arl 22, 2006 10:46 am Mesaj konusu:
emeğin için teşekkür ederim.bu yazıyı özellikle anne babasını huzur evlerine bırakanlar,onları umursamayıp kendi hayatına devam edenlerin okumasını o kadar isterdimki.eğer az da olsa vicdanları varsa etkilenirlerdi.. _________________
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 144 Nerden: Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tarih: Çrş Şub 28, 2007 4:03 am Mesaj konusu:
ben de böle bişi hatırlıyorum ama onun sonunda yaşlı adamın cevabı "onu hergün yeniden kendime aşık edebilmek için" oluyordu... _________________ The lord of the ghosts
http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=112349
Madem ki karısını bu kadar çok seviyor neden onunla yaşamıyor?...Bakmaya durumu olmaya bilir ama neticede onula birlikte huzur evine yerleşebir... _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız