Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3957 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Prş Ksm 02, 2006 11:53 pm Mesaj konusu:
Bu oyunu ben çok önce oynamıştım,bakalım hatırlayabilecek miyim..
1- Sarı dolabın sol çekmecesinden bir cd kutusu,sağ çekmecesinden üzerinde bir adres yazılı kağıt aldım.
2- Dolabın üstündeki çanağın içinden bir yüzük aldım.
3- Dolabın altından bir kaset aldım.
4- Perdeyi açınca camın kenerından bir anahtar aldım, bu anahtar dolabın sağ tarafındaki kilitli çekmeceyi açtı ve içinden kırmızı bir kutu aldım.
5- Yastığın altından ikinci bir anahtar aldım,bu da dolabın diğer kilitli çekmecesini açtı. Buradan da bir kablo aldım. Kabloyu müzik setine taktım..
6- Perdenin üzerine bir iki kere tıklayınca yere bir yüzük daha düşüyor.
7- Yastığı havaya kaldırıp yatağa tıklayınca,yatak tahtasının arasına düşmüş beyaz birşey aldım. Metal bir cisimmiş bu..
8- Yatağın üzerine sürekli tıklayınca yatak boylamasına bir şekilde görünüyor. Bu şekildeyken tahtanın üzerine düşmüş bir pil aldım.
9- Müzik setini çalıştırınca mavi ışığı yanıyor,cd konulan kısmına tıklayınca burası açıldı ve içinden bir anahtar daha aldım.
10- Kırmızı kutuya ITEM de bakarak,2 yüzüğü yuvarlak yerlere,beyaz metali uzun yere yerleştirince kutunun kapağı açılıyor. Mevcut pilin yanına aldığım pili ve kaseti yerlerine yerleştirdim. Tıklayınca kamera çalışmaya başlıyor ve gölge şeklinde bir adam dans ediyor.. Dansın sonunda bir noktayı işaret ediyor ve bu noktada + işareti oluşuyor bir süre.. Bu noktayı kaybetmeden filmin bitmesini ve duvarın kırmızı haline dönmesini bekliyoruz.. Sonra bu noktaya tıklayınca duvarda bir kare ve bunun içinde bir kasa oluşuyor. Cd tablasından alınan anahtar buraya ait ama bir de şifre olması lazım..
Şifreyi nasıl bulduğumu hatırlayamadım şimdilik.. Uğraşayım az daha.. _________________
Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3957 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Cum Ksm 03, 2006 8:25 pm Mesaj konusu:
En başta dolabın sağ çekmecesinden aldığımız kağıttaki adrese giriyoruz. http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.html Bu adrese girince masanın üzerindeki 4 kartta kasanın şifresi yazıyor. Herkesin aynımıdır bilmiyorum, benim şifrem 0267 idi.. Şifreyi şirip anahtarla kasayı açıyoruz.. Kasada bir tornavida var,sapına tıklayarak almak gerek,en az 10 defa denedikten sonra alabildim çünkü.. Bu tornavida ile kapıyı açmaya çalışınca,kapının tokmağı yere düşüyor ve kapı açılıyor..
Ra kesinlikle çok akıllı ve sabırlısın diğer oyunlarıda oynadım senin sayende bitirdim gerçekten tüm oyunları çözdün elindeki herşeyi çok iyi değerlendiriyosun tebrikler.. _________________ alkolik hareket engellenemez...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız