| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
izmirliler Forum Bağımlısı

|
Tarih: Prş Eyl 27, 2007 6:29 am Mesaj konusu: hadi tanışalım !! |
|
|
EVET ARKADAŞLAR HADİ MEDENİ CESARETİNİZİ GÖRELİM FOTORAFLARI KOYALIM VE HERKEZ BİRBİRİNİ GÖRSÜN VE TANISIN HADİ BAKALIM YAZMAK KADAR KOLAYMI İLK FOTO BENDEN... YA SEN HADİ BAKALIM... _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
lem bu senmisin değişmişsin valla kendin de demiştin çok değiştim diye saçları uzatmışsın yakışmış _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 2:28 am Mesaj konusu: |
|
|
pasali çok uyuz bişeysin daha öncede gözlerin mavi demiştin ya benim saçlarım zaten uzundu hep hatta şu anda kestirdim tekrar uzatıyorum bide kanka olucaksın hey allahım  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 3:20 am Mesaj konusu: |
|
|
tamam tamam neyse ney ama çok yakışmış onu diyim _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
pasalı cir cir konuşağına foto koyda senide görsün millet karizma arkadaş daha önce en yakışıklılar yarışmasına koymuştun bidene  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Filiz__ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
heyttttttt beee ben kendime güveniyom çoğu kişi gördü beni ama olsun bende koyuyum ne oLcak canım izmirliler ben seni bildim bileli senin saçların hep uzundu halende uzunn yakışıyo sana _________________

En son Filiz__ tarafından Cum Ksm 30, 2007 5:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
redwing Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 8:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
filiz son zamanlarda aramız biraz soğudu bazı olaylar yüzünden ama ben gördüm ve resimdeki kadar war diebilirm hatta o aralar sevgilisi olmasaydı asılacaktım yanii
benim koymama gerek yok zaten kenar üst köşeye bakarsanız görürsünüz  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ekm 02, 2007 3:35 am Mesaj konusu: |
|
|
redwing yok oyle kıvırmaca hadi foto yapıştır uyus adam bu ara Filizi 1-2 kez görmüştüm fotodakinden daha güzel bence  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
redwing Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 02, 2007 4:41 am Mesaj konusu: |
|
|
olm warya işte yaa şimdi daha yakışıklı oldum koymak istemiorum özel msj atıolar bu sefer... ben durulmak istiorum sevgilim yok ohhhh rahatım böle _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Prş Ekm 04, 2007 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
şimdi çektim sıcak sıcak buyrun bu da benim  _________________

En son Site_Polisi tarafından Prş Oca 17, 2008 11:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Ekm 15, 2007 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
ahhh arkadaşlarım benim bende koyardım ama benim pisi çöktüya herşey gitti resimler mp3 ler felan o yüzden resmim yok çektirir çektirmez koyacağım ama ok
bu arada ark. burda güzellik yarışmasımı var nedir herkes bir güzel bir yakışıklı yarışma var sandım _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ekm 16, 2007 1:55 am Mesaj konusu: |
|
|
laklağa gelince şakur şukur yazıyonuz layt adamlar fotoları görelim  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Sal Ekm 16, 2007 4:08 am Mesaj konusu: |
|
|
gençlerin önünü açmak laazım senin yaşındayken bende resimlerimi koyardım siteye  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Sal Ekm 16, 2007 5:21 am Mesaj konusu: |
|
|
hadi lem o zaman bende koymasam mı ilhan benim yaşımda ilerledi yaşlandım saçlarım beyazladı _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Sal Ekm 16, 2007 6:52 am Mesaj konusu: |
|
|
evet güzellik yarışması olsa kesinlikle koymazdım çünki kendini yakışıklı bulmuyorum gerçekden boyle hele resimlerde iğrenç çıkıyorum zaten yakışıklı değilim hepden iğrenç çıkıyorum
tanışma amaçlı beni merak edenler için ekliyorum resmimi.
gerçi benim eklemem bir dezavantaj nedenmi dj lik yapıyorum benim sadece sesimi duyanlar kendi kafalarında bir pasali çizmişlerdir kimseye kendimi göstermediğimden şimdi bir görecekler bir daha dinlemezler diye korkuyorum eklemeye
|
 |
|