| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı

Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 5:45 am Mesaj konusu: DDJ_GUNESs(melek_yüzlü :wink:) |
|
|
selam arkadaşlar.özlemin durtuklemelerıyle foruma saatler suren cabalar sonucu uye olabılıdim.MF ye uyum surecındeyım msjlarınızı beklıyorum şimdiden tenküüü ŞEKER DJ den sevgilerle _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR.
En son DDJ_GUNESs tarafından Prş Oca 17, 2008 8:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
ozlemmmmm Babacan

Kayıt: Dec 07, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: Melekler şehri...
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 6:59 am Mesaj konusu: |
|
|
hıfışşşş ozaman ilk yorumda benden sana seninle şu bir ayda bayağa kaynaştık hatta beraber gülüp beraber ağlamaya bile başladık... Senin yerin başka bende melek yüzlü kalbide kendi gibi güzel arkadaşım... herşey gönlünce olsun Sana seviyorum
ummahhh... _________________ SeN ßiR PiYoNsUn SeNi KaYbEdErSeM iKi pUaNıM GiDeR, ßeN iSe ŞaHıM ßeNi KaYbEdErSeN oYuN ßiTeR.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 7:05 am Mesaj konusu: |
|
|
aynen zortıngen teşekkur ederım o senın yuregının guzellıgı canımsın. bu arada güzel oldugumu ulu orta soleme başım belaya gırecek sonra piki mi:P _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozlemmmmm Babacan

Kayıt: Dec 07, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: Melekler şehri...
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 7:08 am Mesaj konusu: |
|
|
piki sende çirkinliğimi söleme olar mı haha _________________ SeN ßiR PiYoNsUn SeNi KaYbEdErSeM iKi pUaNıM GiDeR, ßeN iSe ŞaHıM ßeNi KaYbEdErSeN oYuN ßiTeR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
selcuk33 Acemi

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
vay vay vay kardeşim de buralara gelır mışte kendısı hgakkın da yorum yapmalarını ister mışte ayy ayy yerım ben yerım ama makarna yerım ne yazsak acaba neyse bıraz duşunelım daha sonra yazarız  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 6:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
YANİ selçuk abi işine gelince kızlara sayfalarca aşk sııırı yazarsın bıze bı yorum yazmadın e aşk olsun piki bu arada aklın fıkrın tıkınmakta senınle evlenecek bayan ahçı olsa ıyı olur _ulkede de kıtlık başgosterıyor sebebı senın gıbı doyumsuz canavarlar olsa gerek_  _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
özlemcim çirkinlik fiziksel ogelerde degildir. çirkinligi düşünecek olsaydık hepımız yerı gelmıs cırkın olmusuzdur yaptıklarımızla.senın yuregının guzelllıgı yeter be gülüm sende fena degılsın yanı yıgıdı oldur hakkını yeme demışşler  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
YeNiNiCkisTiOmm Acemi

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
dusunuom ne yazcami benimde bu ilk msjim DDJ_GUNESs baksana daha acemiyis banada ozlemmmm dedi foruma gel dei geldik bişi bulamadik ciktik bisde neyse boylece bende forum basamaklarina ilk adimi mi atmıs oldum hayırlısı olsun mavilim icin  pek hayırlı gibi durmuo ama goreces bakam.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
ahahah senin yaptıgından hayır beklemem zaten çapkın YENİnickİstiom zahmet edip yazdıgın için teşekkur ederım.ewt herşey ozlemın durtulerımı harekete geçirmesi ile başladı hakkımızda hayırlısı herşey mavilim için  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
firari_byn Forum Pıtırı

Kayıt: Apr 20, 2007 Mesajlar: 2419 Nerden: ceHenneMin dİpi.... GelCen mi???
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
eeii yaptınız geldiniz ama ßurda kalmayın yaff geyiqe girin oyuna qirin asıl eqlence orda fallaa
|
 |
redwing Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
güneş gerçekten iyimser bi kız karşısındaki hakkında genelde iyi düşünür arada bi kanalda kuralcılık yapıo ama buda Mavilimi sevdiği anlamına gelio sanırım hayat sana hep güzellik versin diim ve çekileyim  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
| firari_byn demiş ki: | eeii yaptınız geldiniz ama ßurda kalmayın yaff geyiqe girin oyuna qirin asıl eqlence orda fallaa
hımmm firari_byn bunu yapmak için forumu anlamam gerek hala cozmeye calısıyorum bı de okey varsa gelırım yoksa hıc yaklasmayın
 |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkur ederım red_wing boşuna melek demıyorlar bana herşeyın yerı ayrıdır.orada kuralları uygulamak zorundayız.düzen olmasa sureklılık olmaz sende şeker bı arkadasımsın haylaz olmasan tam super olucaksın.  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
selcuk33 Acemi

|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 5:47 am Mesaj konusu: |
|
|
eee şiir de yazarız güzel sözlerde yazarız kardeşim ama senın yerın ayrı tabı sen benım kardeşim sın ozlemmm kumsalll nasılsa sende ölesın benım içinn nede olsa senın en yakın arkadaşın sayesınde tanıştık zaten o arkadaşın da olmasa senın le slm laşmazdık bıle neyse ıyı de olmuş ıyıkı varsın kardeşim guness senın de kalbımızde güzel bı yerın var merak etme (şiir de daha sonra yazarız )  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 6:53 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekkur ederim selçuk abi.o senın guzellıgın ıyılıgın.çok sağol.şiirlerini bekliyorum.içimi karartmasın ama yoksa kızarım bana göre olsun :wınk: _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|