| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cHiLgiN_rapp3r_giRL_eBrU Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 12, 2008 6:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
kumsall sekerim ben sana yorum yazmamısım ah bennnn ah benn aip ettim baslim onunla ilk forumda tanıstıkk sonra baktım forumdada war bi yandan yorum bi yandan slmlasma derken msn kaynastık baya kendisi hem cok seker hemde cok güsell sesinde pek bii sirinnn böle seni tamamlamıss flan falan kısacası iiki tanısmısızzz tatlımm öpüldün tarafımdann sincik bu kadar yeterr dewamı gelecekk  _________________
Bu SuSmaLar SaNmaki KoRKumdan... GüNü GeLecek en Büyük KeŞken oLacaqım..
ßaRßie KızZz deqiL..HaRßie KızZz... |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Oca 14, 2008 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
eet yorumda baya geç kaldın nese yasdın ya affettim seni bnde memnunum sennle tanıştığıma ayrıca tşk dileklerimi iletirim  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ozlemmmmm Babacan

Kayıt: Dec 07, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: Melekler şehri...
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Bi bakim dedim kujum neler yapıyoo bugün forumlarda dolaşıyo ama henüz msnde göremedik kendisini özletme kendini kujum mjx.. _________________ SeN ßiR PiYoNsUn SeNi KaYbEdErSeM iKi pUaNıM GiDeR, ßeN iSe ŞaHıM ßeNi KaYbEdErSeN oYuN ßiTeR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 1:42 am Mesaj konusu: |
|
|
kujum foruma bakarken açmıom msn yi işim bitince açıom geceye kdr açar açmas tabi kim yasıo sen sende olmasan nolcak kujum ya bu arada sinemaya ne zmn gidios  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
redwing Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 2:07 am Mesaj konusu: |
|
|
kummsall sen msnini akşam 20,30 da aç  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
selcuk33 Acemi

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 6:20 am Mesaj konusu: |
|
|
kumsall abısı sne benım canım kardeşim sın senın kızdıran olsun uzen olsun bı aloo demen yeterlı eyer senı kızdırmışsa ben de onu kızdırrım eyer senı uzerse ben de onu uzerım benı kolay kolay kımse tanıyamaz ne yapacagımıda bılemez oyuzden kım olursa olsun senın le ıyı gecınsın  |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 6:27 am Mesaj konusu: |
|
|
oyy oyyy abim saol mjx ya böle bi abin olsun başka da hiç bişiyin olmasın
ama sinirim geçti ya sen böle yasınca  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
selcuk33 Acemi

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 6:43 am Mesaj konusu: |
|
|
canım kardeşim zaten kanal da bı sen varsın bıde ozlem var ıkınızde benım kardeşimsınız ıyı kı varsınız dıyer kardeş lerım de var ama onlarr sonradan kardeş lıstesıne gırdılerr  |
|
| Başa dön |
|
 |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
bana yaptığın o güzel yorum için öncellikle teşekkürlerimi sana iletiyorum.
senle bu zamana kadar kanal haricinde hiç konuşmadık tanıyorum seni desem yalan söylemiş olurum. güzel radyomuzdaki güzel dj lerimizdensin pek fazla radyo dinlemem ama işte senin ısrarlarınla dinliyorum oda hep senin yayının olmuş oluyor. konuşmaların biraz uyuzluğa yakın olsada iyi birine benziyosun. zamanla tanışıp kaynaşırız iyi anlaşırız   _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
tabi bnm yayın olcak ısrar ediosam aç die yoksa banane dimi
bide uyusluk olayına gelince sadece sana öle dawranıom sanırım senn uyus olmandan kaynaklanıo şimdi sana yaptığım yorumu düseltmeye gidiom  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
YeNiNiCkisTiOmm Acemi

|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 5:16 am Mesaj konusu: |
|
|
kummsall ne yazsamki yha..!! kafamda karisti simdi bole olunja aama bukun cokk guldum sayende walla allahta seni guldursun:) senin hakkinda bişiler yazıcam ama sen kelimelerle anlatilmayacak kadar tatli ve nazik birisin..osaman kelimelerle anlatmim rakamlarla anlatim 254546821584321484 bu da olmadi buda seni anlatmio:) anlatilmassin yani off anja soledim iiki kanaldasin kumsall iikide bizimle berabersin:) _________________ KiMiNe GoRe KRaLiM KiMiNe GoRe YaLaNiM KiMSe DeRT ETmESsiN ADaMiNa GoRe AdAmiMmMm!! |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Oca 31, 2008 2:12 am Mesaj konusu: |
|
|
saol bnmde wardır öle hünerlerim işte bn de iiki kanala takılmışım sizleri tanımışım saolun  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
joint Forum Bağımlısı

|
Tarih: Prş Oca 31, 2008 9:47 am Mesaj konusu: |
|
|
kummsall kız avatarını değişmişsin ama hep böle bıcırık şeyler koyma tutup koparasım geliyo avatarlarını sende iyisin hoşsunda radyoda yayın sendeyken gerçi biraz istek istemeye tırsıyorum bi tepkiyle karşılaşabilirim diye Yeter bukadar daha yazarsam kafamıza bişeyi yiycez  _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSe GÜZELİM... |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Oca 31, 2008 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
ama nie öle diosun bn korkulacak kısmıyım ne güsel eğlenios korkmana ne gerek war sanki istedinde odun yedin kafana yanımda olsan neler yapardım uzaktan ellemiom sende çok iisinde taktın şu awatarlarıma ya ne güsel işte  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cs_name Babacan

|
Tarih: Prş Oca 31, 2008 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
kummsall bana gore mavilimin vazgecilmez arkadaşlarımızdan bitanesidir yayın yaparken anonslarına bayılıyorum ölememk için kedimi zor tutuyorum muhabbeti bol nesesi daim bir arkadaş ayrıca kzılay gibi yardımlarını hiç eksik etmiyor pu haha iyiki varsın kummsalll _________________
AŞK BİTER AMA PAYLASMAK ASLAAA... |
|
| Başa dön |
|
 |
|