| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 2:16 am Mesaj konusu: cs_name (Site_Bekçisi) |
|
|
cs_name dier bi nickiyle Site_Bekçisi foruma yeni gelen arkadaşımısa önce hoşgeldin diorum ama tabiki kanalda uzun zamandır war tanıorus kendisini we hakkındaki yorumlarınısı bekliorus önce yine bn
nickindende belli olduğu gibi sitenin bekçisi we saygılı aynı zamanda dj olan arkadaşımıs gerçekten çok güsel şarkılar çalıo ilk baştan hakkındaki düşüncelerimin hepsini yasmıyım daha sonra uğrarım  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cHiLgiN_rapp3r_giRL_eBrU Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 2:23 am Mesaj konusu: |
|
|
hımmm cs_name demek bi kac kes yayınını dinledim gerci genelde hep dinlerim ama bunun yayınlarında problem oluooo cs_name sesini duycam die göbeim chatlıoo yhaaa biras baar nolarsınn son ses dinlememe raqmen tek kelime bisey anlıosam arap olim D: hehe hgdin foruma hakkında pek bisey deil hic bisey bilmiorum ilerleyen zmnlarda tanısmamıs dileiyle ben ebru m.oo  _________________
Bu SuSmaLar SaNmaki KoRKumdan... GüNü GeLecek en Büyük KeŞken oLacaqım..
ßaRßie KızZz deqiL..HaRßie KızZz... |
|
| Başa dön |
|
 |
cs_name Babacan

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 3:04 am Mesaj konusu: |
|
|
evvet arkadaşlar ben cs_name
ilk baş kumsal arkadasımıza tesekkur ediyorum bu konuyu benim için açtıgı için ...
ben kendimi gayet ii tanıyorum ama sizin beni nasıl taıdıgınız benim için onemlidir
mavilim kanalında olmaktan gercekten mutluyum tanıdıgım arkadaşlar da hepside birbirinden mukemmeller
dj liğe gelince:
ilk defa bu kanlda dj lik yapıorum ara sıra aksaklıklar oluyor ilk basta sesimin az gelmesi ama artık alıştım sorunlar kalktı sam2 programını kullanıorum sesim gayet iyi gelicektir yorum yapan arkadaşlarada tesekkurlerimi iletiyorum herkese SEVGİLER SAYGILAR
imza: cs_name _________________
AŞK BİTER AMA PAYLASMAK ASLAAA... |
|
| Başa dön |
|
 |
cHiLgiN_rapp3r_giRL_eBrU Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 4:15 am Mesaj konusu: |
|
|
hihhi destan yassmıssın beyaa  _________________
Bu SuSmaLar SaNmaki KoRKumdan... GüNü GeLecek en Büyük KeŞken oLacaqım..
ßaRßie KızZz deqiL..HaRßie KızZz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 10:39 am Mesaj konusu: |
|
|
çoğu zaman online olarak gördüğüm kişiler arasında yer alıyor. aramıza aslica dan katıldı iyi niyetli bir arkadaşımız aynı zamanda dj imizdir  _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
elaas KaraBiber

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
AAaaa bende yorumm yapmamısımmm ne ayip dimi Ewet bu cs_name arkadasımızdaaa yeni arkadaslarımızdann(biraz düşük bi cümle oldu ama) Bastaa cok fena sinir olmustummm..İStek bi sarkı yuzundeen.Ama zamnla gectii.İyi ve eğlenceli biri olduğu bellii..Umarım hep bölee canli kalırr  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
joint Forum Bağımlısı

|
Tarih: Prş Oca 31, 2008 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
cs_name Site_Bekçisi de diyebiliriz ben kanalda en çok duran kendimi bilirdim benden daha çok duran cıktı hiç uyumuyo hrlde dj ligide güzeldiir güzel şarkılar çalar kısa zamanda herkes kendini sevdirdi huyu suyu herşeyi iyi olan bi arkadaşımız buarada forumada hoşgeldin  _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSe GÜZELİM... |
|
| Başa dön |
|
 |
cs_name Babacan

|
Tarih: Prş Oca 31, 2008 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim hakkımda yorum yapan herkese tesekkurlerimi iletiyorum gercekten bu mavilim kanalında oldugumada cok mutluyum sizleri seviyorum arkadaşlar başka laf yok _________________
|
| Başa dön |
|
 |
ozlemmmmm Babacan

Kayıt: Dec 07, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: Melekler şehri...
|
Tarih: Cum Şub 01, 2008 3:08 am Mesaj konusu: |
|
|
cs_name zuzuuuuu o bana aklına esince kuju der bende karar verdim ona zuzu dijem kendisi saygılı efendi espirili bi arkadaşımızdır ben onun gülüşüne hayranım ''Mi hahahaa'' hatta bu gülüşe karşılık bi gülüş buldum sen de ii bilirsin jnm Fi ha haaaa
kanalda güsel bi muhabbetimiz var msnde de şimdi bide foruma geldi tam oldu hoş geldin sefalar getirdin _________________ SeN ßiR PiYoNsUn SeNi KaYbEdErSeM iKi pUaNıM GiDeR, ßeN iSe ŞaHıM ßeNi KaYbEdErSeN oYuN ßiTeR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Efend Yeni Üye

|
Tarih: Cum Şub 15, 2008 6:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| cs_name insan değil bir melektir süper bir arkadaş daha ne diyebilirimki. |
|
| Başa dön |
|
 |
joint Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
ona insan diiyenin :p onu buaralar görmüyorum sözde site_bekçisiydi men ettim onu paspas yaptım  _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSe GÜZELİM... |
|
| Başa dön |
|
 |
cs_name Babacan

|
Tarih: Sal Nis 15, 2008 5:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Joint yapma be her insan gibi benimdse bazı sorunlarım vardı hem ben bir hafta takılmadımm :DDDd yap be evinin paspası olayımmm bas üstüme saten krec tutmus her yerim belki ii gelir
mi hahahahah _________________
|
| Başa dön |
|
 |
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı

Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
|
Tarih: Sal Nis 15, 2008 5:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim meslektaş aksamlar sabahlar hep kanalda emektar ben gibi number one biridir imzama gerek yok parmak bastım bile  _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |
|