| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
DDJ_GUNESs merhaba arkadaşım. sözlerime başlamadan önce bana bu kalbinden temiz güzel beyaz sayfayı ayırdığın için valla seninle bayadır konuşuyoruz iyi anlaşıyormuyuz bilemem ama muhabbetin iyi herkesle iyi zaten yayınların güzel eğlenmeyi bilen birisin inş. güzellikler seni bulur diyor ve saygılarımı sunuyorum pasali _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı

Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 8:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoş geldin pasali..tşk ederım düşüncelerinden dolayı...ben karşımdaki güzellikelliklere cevap veriyorum..sende onlardan bır tanesısın..bende senin yayınlarını begenerek dınlıyorum ve uzun zamanlar bırlıkte Mavilim için adımlar atarız inşallah..hayatında senın gıbı sevecen ve mutluluk dolu olsun arkadaşım.. _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş Oca 17, 2008 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağol teşekkür ederim... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
elaas KaraBiber

|
Tarih: Cmt Oca 19, 2008 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güness de kanaldaa sohbeti hoş arkadaslardan bi tanesii.Pek tanımam ama iyi birine benziyorrr..Umarımm iyi kalırr  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NonstopdanCe Sevemedim VedaLarı

|
Tarih: Sal Oca 22, 2008 10:47 am Mesaj konusu: |
|
|
DDJ_GUNESs hoj geldin aramıza. Valla ne yazmalıyım bilmiyorum. Çok sıcak kanlı sevecen bir arkadaşımız. Yayınlarında kızgın olduğu zaman anonslari ile azarlamayi ile biliyor. Birisini azarlarken denk gelmiştim.  _________________
Dünyada ilk Bakışımda Doğruluğuna Çok Güvendiğim Şeylere ikinci Kez Bakmam Gerektiğini Anlayacak Kadar Çok Yaşadım. |
|
| Başa dön |
|
 |
joint Forum Bağımlısı

|
Tarih: Sal Oca 22, 2008 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
| NonstopdanCe demiş ki: | DDJ_GUNESs hoj geldin aramıza. Valla ne yazmalıyım bilmiyorum. Çok sıcak kanlı sevecen bir arkadaşımız. Yayınlarında kızgın olduğu zaman anonslari ile azarlamayi ile biliyor. Birisini azarlarken denk gelmiştim.  |
Aynen katılıyorum sadece birini azarlarken denk gelmedim beni azarladı  _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSe GÜZELİM... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 10:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
tşk. ederim elacığım..hoşbuldum..bende seni pek fazla tanımıyorum;ama izlenmlerım ıyı yonde oldu senle ılgılı...umarım herkes her zaman iyi olmayı başarır ve oyle kalır..  _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoş buldum NonstopdanCe..yorumların için tşk. edıyorum..sende sıcakkkanlı kedıcıksın benm yanımda demek ben ıyı azarlıyorum piki ole olsun bakalım..sorarım yayınımda sana bunun hesabını dermışım _________________
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Oca 25, 2008 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| joint demiş ki: | | NonstopdanCe demiş ki: | DDJ_GUNESs hoj geldin aramıza. Valla ne yazmalıyım bilmiyorum. Çok sıcak kanlı sevecen bir arkadaşımız. Yayınlarında kızgın olduğu zaman anonslari ile azarlamayi ile biliyor. Birisini azarlarken denk gelmiştim.  |
Aynen katılıyorum sadece birini azarlarken denk gelmedim beni azarladı  |
yayınlarımda seni azarladığımı hatırlamıyorum;ancak yapmışsam da boşuna degıldır haketmıssındır  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
elaas KaraBiber

|
Tarih: Cum Oca 25, 2008 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aaaaaaa kim gelmişş.Güneste burdaymışş.H.g güness.Hemn yoruma gecelim Güneste sevdiğimm iyi arkadaslarımızdan bitanesii...Çok fazla bi möuhabbetimizz olmamıstı daha öncelerii hatta pek hoşda olmamıstıı. Ama herşey bitti gitti.Şimdi gayet iyiyzz.Umarım arkadaslıklarımız devam eder  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Oca 25, 2008 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
tşk ederim elacıgım..ewt bıraz oyle olmuştu..herşey geçti..umarım seninle arkadaşlıgımız devam eder..bende bunu ısterım şeker  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pts Oca 28, 2008 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ta ta ta taaaa işte DDJ_GUNESs işte oda sonunda forumda h.g melek iyileştirici melek iyi bi arkadaşımız dj op hatta serverin demirbaş dj oldu diye biliriz sağolsun devamlı yayında 7/24 şimdilerde ayağını incitmiş geçmiş olsun diyoruz kendisine kendine dikkat et _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Oca 28, 2008 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
sen sen sen Site_Polisi..h.b. teşekkur ederım.umarım duzelırım..ama zor olan dostların senı bu zamanda yalnız bırakması.. evet mavilimi çok sevıyorum..yakında daha cok yayın yapıcam bıkmayın benden..bu kanalı cok sevıyorum ve onemsıyorum..sende demırbaslardansın unutma  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
serverimizi önemseyen biri. buda kendisini önemli biri kılıyor. güzel yayın yapıyor.. istek haricinde pek fazla muhabbet etmedik kendisiyle. yazabileceklerimde bu kadar. ilerde daha çok yazarım kısmet olursa.. _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 12:24 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekkur ederım Admin...her zaman soyluyorum mavilimi çok sevıyorum ve elimden geldıgınce de faydalı olucagım umarım zamanla senı de tanırım _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|