Tarih: Pts Oca 07, 2008 12:07 am Mesaj konusu: hadi len ordan
esselamun aleykum sayın admin bey bu mektubu size gaziantepin biricik güzel semtinden yani çarşıdan yazıyorum bir net sağlayıcı sizin hakkınızdaki yorumlarımı öğrenmek istemişte ben de yazam bari ben sizin hakkınızda ne diyemki yaf sen sıradan bildiğimiz bir adminsin işte kız görünce asılan erkek görünce bundan virüs buklaşır diyip kaçan birisin her neyse bu yeter heralde yaf
kummsall ın en son mesajını 3 kere değiştirmesinden sonra nihayet bir karar verdi ve yorumunu değiştirmemek üzere yazdı
tüm yorumlara teşekkürler. pek bakmak kısmet olmuyordu. çok güzel şeyler yazılmış. size layik olmaya çalışıyorum _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
En son Admin tarafından Sal Oca 29, 2008 10:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: Prş Oca 31, 2008 9:22 am Mesaj konusu:
Admin şey gibidir ya bazen görümce altında büzüşmüş bi yastık bazende çaya batırılmış bi bisküvi gibi :p Şaka bi yana çok iyi biridir muhabbetide güzeldir hele gece muhabbetleri tam bi matrak tabi pc başında yakalayabilirsek . öyle işte Admin imiz tektir ya iyidir iyi _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSeGÜZELİM...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız