Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Admin
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Admin
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> iRc.MaviLim.Net
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NefreT27
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pts Oca 07, 2008 12:07 am    Mesaj konusu: hadi len ordan Alıntıyla Cevap Ver

esselamun aleykum sayın admin bey bu mektubu size gaziantepin biricik güzel semtinden yani çarşıdan yazıyorum bir net sağlayıcı sizin hakkınızdaki yorumlarımı öğrenmek istemişte ben de yazam bari ben sizin hakkınızda ne diyemki yaf sen sıradan bildiğimiz bir adminsin işte kız görünce asılan erkek görünce bundan virüs buklaşır diyip kaçan birisin her neyse bu yeter heralde yaf
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Admin
Site Sahibi
Site Sahibi

MesajTarih: Sal Oca 29, 2008 10:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kummsall ın en son mesajını 3 kere değiştirmesinden sonra nihayet bir karar verdi ve yorumunu değiştirmemek üzere yazdı Razz

tüm yorumlara teşekkürler. pek bakmak kısmet olmuyordu. çok güzel şeyler yazılmış. size layik olmaya çalışıyorum Razz

En son Admin tarafından Sal Oca 29, 2008 10:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
redwing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Oca 29, 2008 10:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onur bey imzanızı değiştirin yaa modası geçti artık Razz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Oca 29, 2008 11:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dün gece beni tehdit ettin be yoksa öle kalırdı korktum bnde deiştirdim Laughing ama bişi demedin en sonnda öle kalcak hehe
Site Sahibi
Site Sahibi

MesajTarih: Sal Oca 29, 2008 11:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kuru iftira ben tehtid etmem kimseyi Smile

imzamı çok beğeniyorum. sende beğeniyosun biliyorum. ben değiştirirsem hemen imzamın üstüne konmakta isticeksin onuda biliyorum Razz

yaratıcı ol biraz hep benden çalarak nereye kadar Very Happy

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kummsall
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Oca 29, 2008 11:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Admin uyus Admin bide beni yalancı çıkarcak yok ya bn bida deiştiriom yorumumu yalama oldu bu da Laughing
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Prş Oca 31, 2008 9:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Admin şey gibidir ya bazen görümce altında büzüşmüş bi yastık bazende çaya batırılmış bi bisküvi gibi :p Şaka bi yana çok iyi biridir muhabbetide güzeldir hele gece muhabbetleri tam bi matrak Smile tabi pc başında yakalayabilirsek . öyle işte Admin imiz tektir ya iyidir iyi Razz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> iRc.MaviLim.Net Tüm saatler GMT +10 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız