Tarih: Prş Oca 31, 2008 9:49 am Mesaj konusu:
kıs sana yorum yapasım geldi nickini arıyrm arıyom bulamıyrm kendin giibi nickinde kayboldu göremiyoz sen,i özletme kendini bukadar nerelerdesin kocaya mı kaçtın yoksam _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSeGÜZELİM...
elaas ilk muhabbetimde asabi gordum ama asabi olması benim için onemli deil tanıdıkca muhabbet varmıs elaas dada onuda ogrenmiş oldum oda diger arkadaşlar gibi mavilimin vas gecilmeslerinden
elaas bi daha yayon yaptıgında yine aynı sarkıyı isticem insallah bu sefer iyi davranırdsın bana mi hahahahaha saka bi yana iiki varsın
elaas _________________
Kader her aşkta bin tokat vurmuşsa,
Sevgililer sevildiğinin kıymetini bilmiyorsa,
Gözlerinden hergün yaş akıyorsa,
Dertlerle başbaşa içilmez mi be arkadaş..?
Arasıra gelen kalp sancıları gibi,
Çaresizliğini ihanet olarak nitelendiriyorsa,
O öksüz,sevdalı gözlere acı çektiriyorsa,
İçip de kadere isyan edilmez mi be arkadaş..?
Kıskançlığın uykularını kaçırıyorsa,
Hissettiklerin gerçekleri doğruluyorsa,
Yüreğin gördüklerine inanamıyorsa,
Açılan sayfalar yırtılmaz mı be arkadaş..?
Joint ben buralardayım aslında kaybolmadım kaçmadımda
Cs_name tmm belki ilk sarkı istediğinde ters düşmüştük ama sorumlusu sendin Olur bir dahaki isteğinde aynı sarkıyı yayınlayacağimm Selcuk hep güzel arkadaslık şiirleri yazıyorsun bana tşk ederim arkadasımmm.Saolunn _________________
Tüm saatler GMT +10 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız