www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - Gamzel_
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
Gamzel_ Kıdemli Üye Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3966 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Sal Oca 15, 2008 8:34 am Mesaj konusu:
tşk ederim selcuk _________________
Başa dön
selcuk33 Acemi Kayıt: Dec 12, 2007 Mesajlar: 40
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 3:50 am Mesaj konusu:
aslında en guzel seylerı hak eden sensın ve senın gıbı lerr ıyıkı varsın ve ıyıkı senın le arkadasıs
Başa dön
Gamzel_ Kıdemli Üye Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3966 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 6:05 am Mesaj konusu:
saol arkadaşım beni özellikle üzgün gördüğünde hep yanımda olmaya çalışıyorsun çok saol _________________
Başa dön
kummsall Kıdemli Üye Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 1555
Tarih: Prş Oca 31, 2008 1:51 am Mesaj konusu:
ablamın yorumları gerçekten çok güsel örnek aldığım kişidir kendisi ama hiç görmedim o da olur zamanla mjx ablacım _________________
Başa dön
Tarih: Cum Şub 01, 2008 6:02 am Mesaj konusu:
Canım benim saol beni görmemek büyük kayıp diyem sana Çıtır bir ablan var diyem sana _________________
Başa dön
YeNiNiCkisTiOmm Acemi Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 16
Tarih: Cum Şub 01, 2008 7:04 am Mesaj konusu:
gamzel ablaya yalvardim yakardim banada bi yorum yazdi hatta yorum basligi atti kimseyi kiramayan bi kisilik mukemmel bi insan butun guzellikler seninle birlkte olsun omrun sonuna kadar _________________ KiMiNe GoRe KRaLiM KiMiNe GoRe YaLaNiM KiMSe DeRT ETmESsiN ADaMiNa GoRe AdAmiMmMm!!
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.255 Saniye