| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
wolim_tee Babacan

|
Tarih: Prş Eyl 15, 2005 2:29 am Mesaj konusu: |
|
|
valla gizem katılıyorum sana ama hayat acılarla dolu bu acıları yenmek zorundasın unutacaksın ben 4 yıl konuştuğum herşeyi paşlattığım insan ben askere gitmeden 4 gün önce düğün yaptı herşey bir yana ben hayla onla aynı mekan da çalışıyorum ama onsuz çünkü o artık evli gerçi kolay değil giden her sevgi bizlerden bir şey getiriyor tam 3 yıl oldu ondan sonra kimsem olmadı ama ne çare o artık evli unuttum desemde gene aklıma güzel günlerimiz geliyor allah seninde yardımcın olsun be gizem
saygılar.......  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cengizhan Acemi

|
Tarih: Çrş Eyl 27, 2006 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
sadece şunu dicem arkadaşlar ben ezgiden ayrıldım artık ezgi gelmiyeceği için yasıorum bennnn ezgiyi çok seviorum yaaa offfffff ezgiiii offfffffff şuan yanıbaşımda olmanı inan çok isterdim sana aşkım demeyi seni seviorum diyebilmeyi inan çok isterdim ama şuan sen yoksun bundan sonra da olacağını sanmıorum şunuda demek istiorum bana adam gibi sevmeyi gözyaşı dökebilmeyi ve savaşıp mücadele etmeyi sen öğrettin şunuda bilki karanlık gecelerde akan gözyaşlarım senden miras bana SENİ HALA SEVİYORUM BEBEĞİM ama gururummm......... :'( |
|
| Başa dön |
|
 |
yaqmuR $EKER $ey

Kayıt: Jul 08, 2006 Mesajlar: 1872 Nerden: UyuzCukLaR üLkesinden ..
|
Tarih: Çrş Eyl 27, 2006 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
cok üsüLdüm cenqishan inş . hersey qönLünüsce olur .. _________________ cok da tıNN |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 4:33 am Mesaj konusu: |
|
|
aşk eski bir yalan ademle havvadan kalan
benitiraf edecem ama şimdi değil giderken o sebepLe Ottur günahı yoktur içelim güzelleşelim
hayat hiçkimse için ağlamaya değmez yada ağlanacak o kadar çok şey varken vefasız bi sevgiliiçin üzülmeye deymez kendi haline üzülmeli insan bi sevgili gider biri gelir hepsinin doğru kişi olduğunu zannedersin ama arkasına bakmadan gittiği zaman da Yaşasın Tekel spor deyip sokaklarda volta atarsın... Bu işLer narin bugün oLmaz belki yarın.. _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Juventus Acemi

|
Tarih: Pzr Ekm 08, 2006 12:29 am Mesaj konusu: |
|
|
BiTen BiTMiştir benim için  |
|
| Başa dön |
|
 |
MaViS_EzGi Forum Bağımlısı

Kayıt: Jul 25, 2006 Mesajlar: 255 Nerden: Güzellik Merkezinden(:
|
Tarih: Pts Ekm 09, 2006 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Yoq artık sana ait tek zerre Bünyemde (HİÇSİN) |
|
| Başa dön |
|
 |
Seker21 DikkaT Seker CiKaBilir

Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 1628 Nerden: Sekerler Diyarindan...
|
Tarih: Pts Ekm 09, 2006 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ayh seven insanlar neden ayrılır anlamıyorum...Ezgi Artik Tek bi zerre bile yok dior ama cengizhan halen seviyor...Şu bir gerçek ki AŞK ACIYA ŞİKAYETSİZ KATLANMAKTIR  _________________ [img]http://img348.imageshack.us/img348/4528/lgnrc0.gif[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
Juventus Acemi

|
Tarih: Sal Ekm 10, 2006 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
| oLmuyo oLmuyor MutLuLuK bİLe acı veriyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
HaCeRiM Yeni Üye

![]()
|
Tarih: Sal Şub 20, 2007 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben hayatta sevgiyle hep gırgır geçmiştim ama birgün karşıma birisi çıktı ve doğdupumu bin pişman etti beni sevdim hemde çok sevdim ve sevildim ama ne var ki kader ayrıldık aradan 10 ay geçti ve tekrar barıştık ve tam buluşacağımız gün kaza geçirdi ve hastahaneye kaldırıldı ölmedi ama ölmekten beter oldu beni yanında bile istemiyo artık sakat kaldı bu nasıl birşey böle hala da öyle ...SEVİYORUZ AMA KAVUŞAMIYORUZ.. kaderr _________________ gül rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere... |
|
| Başa dön |
|
 |
xxPEQUxx Yeni Üye

|
Tarih: Sal Şub 20, 2007 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili arkadaslar.Kasmayın yahu..
Birisi gider yenisi gelir.Siz kendi piskolojinizi(Dogrumu yazdım onuda bilemiyorum ama) bozmayın yeter.  |
|
| Başa dön |
|
 |
aydanur Babacan

|
Tarih: Çrş Şub 06, 2008 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gizem sen onu severken onamı güvendin hayır ee bırak ister gelsin senle yaşasın o aşkı ister gitsin sürünsün sahte aşklarda sen yüregindeki aska sahip cık o senın.  _________________
))) |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Pzr Şub 10, 2008 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
2 aşık 50güzin abLa:)sitede ne cevherLer varmış beaa heyy maşaLLah..  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
aydanur Babacan

|
Tarih: Pzr Şub 10, 2008 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
nıke_carsı tukur abı nazar degmesın  _________________
))) |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Pzr Şub 10, 2008 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|