www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - Eski Sevgiliden Arkadaş Olurmu
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Eski Sevgiliden Arkadaş Olurmu
Olur
9%
[ 3 ]
Olmaz
75%
[ 24 ]
Bilmiyorum
15%
[ 5 ]
Toplam Oylar : 32
Yazar
gokhanOZEN Babacan Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 60 Nerden: istanbul
Tarih: Çrş Arl 20, 2006 11:41 pm Mesaj konusu:
bence olmaz _________________ üç kuruşluk insana
beş kuruşluk değer verirsen
kalan iki kuruşa satar seni...
Başa dön
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Pts Şub 11, 2008 4:32 am Mesaj konusu:
eskıden sevgılı oldugun ınsana farklı bı gozle bakamazsın olmuyor en azından ben yapamam mantıklı da bulmuyorum _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR.
Başa dön
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker Kayıt: Apr 25, 2006 Mesajlar: 2165 Nerden: DolmaBahçe..
Tarih: Pts Şub 11, 2008 6:01 am Mesaj konusu:
patlıcandan ne kadar salça olursa eski sevgiliden de o kadar dost olur _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Başa dön
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Pts Şub 11, 2008 11:02 pm Mesaj konusu:
seytanı zorla kavanozun ıcıne koysan seytan gene seytandır yapar yapacagını _________________
Başa dön
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker Kayıt: Apr 25, 2006 Mesajlar: 2165 Nerden: DolmaBahçe..
Tarih: Sal Nis 29, 2008 12:35 am Mesaj konusu:
DDJ_GUNESs demiş ki: seytanı zorla kavanozun ıcıne koysan seytan gene seytandır yapar yapacagını
ne alaka şeytanı karıştırmayın bu işe _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Başa dön
Tarih: Sal Nis 29, 2008 3:02 am Mesaj konusu:
piki sende salçayı karştirma acıktım valla _________________
Başa dön
kontesss Babacan Kayıt: Feb 07, 2008 Mesajlar: 136 Nerden: evdeyim yaaaa :D
Tarih: Pzr May 18, 2008 8:40 pm Mesaj konusu:
olmazz kesinliklee olmazz olsa ayrılmazdık zatenn
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.290 Saniye