Sene 1968, İstanbul Bahçelievler'de Skip tükenmez kalemlerinin fabrikası var ve önünde de 98 nolu otobüslerin durduğu otobüs durağı.. Bu durak Bahcelievler'den sonraki ilk durak ve anlatacağım olay gerçekten yaşanmış olay.
Otobüsle Bakırköy'den Güngören'e giderken Bahcelievler durağında otobüse çok güzel bir bayan bindi. Tam biletini alacağı zaman otobüs hareket etti. Bayan biletçiye bir Şirinevler bileti verirmisiniz diye sordu. Biletçi bu otobüs Şirinevler'e gitmez deyince bayan durdurun otobüsü ineceğim dedi. Biletçinin cevabı hayli ilginç oldu.
- Hanım, hanım kalktı birkere skip te indirecegiz..
Bu lafı duyunca kadının yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim ( Bu arada Skip otobüs durağının adı.. ) _________________
Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3957 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Sal Şub 06, 2007 8:13 am Mesaj konusu:
Ya bakma pasali cim, ben de eklerken ikilemde kaldım hatta utanırım da bu tarz şeylerden.. Ama maalesef bunlar fıkra gibi gerçekler ve dilimizin hemen her gün bizi içine düşürdüğü esnek anlaşılmalar.. _________________
biliyorum ablam hiç şüphem yok ve bu esneklikler dolayısıyle çok mahcup oluyoruz milletce tabi ar damarı olanlar mahcup oluyor sadece _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız