www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - Sevgiliniz Uzaklardaysa
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
kummsall Kıdemli Üye Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 1539
Tarih: Cum Oca 04, 2008 11:43 pm Mesaj konusu:
uzakta ya keşke gidebilme imkanım olsa çok öslüom ama napalım kader o gelsin _________________
Başa dön
redwing Kıdemli Üye Kayıt: Jul 10, 2006 Mesajlar: 1479 Nerden: Geçmişten
Tarih: Prş Oca 17, 2008 1:19 am Mesaj konusu:
Tarih: Cum Şub 01, 2008 9:42 am Mesaj konusu:
gelcek en yakın zamanda _________________
Başa dön
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 325 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Cum Nis 25, 2008 8:00 pm Mesaj konusu:
kummsall demiş ki: gelcek en yakın zamanda
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR.
Başa dön
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker Kayıt: Apr 25, 2006 Mesajlar: 2149 Nerden: DolmaBahçe..
Tarih: Sal Tem 08, 2008 1:19 am Mesaj konusu:
Filiz__ demiş ki: askerde ise nasıL gitsindir veya başka bi görevde ise hahahahaha kendi adıma konuşmuyorum tabi sadace bi örnek idi
ama güzeL bir örnek _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.244 Saniye