Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 325 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Sal Şub 12, 2008 5:05 pm Mesaj konusu: Size hayatınızın en vazgeçilmezi ne veya kim deseler?
Hepimizin hayatında olmazsa olmaz dedıklerı vardır.Kımıne gore kedısı;kımıne gore arkadası; kımıne gore sevdıgı; kımıne gore ıse aılesıdir.SİZ bu soruya ne cevap verırdınız buyrun... _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR.
Tarih: Pzr Mar 23, 2008 11:32 pm Mesaj konusu: Re: Size hayatınızın en vazgeçilmezi ne veya kim deseler?
DDJ_GUNESs demiş ki:
Hepimizin hayatında olmazsa olmaz dedıklerı vardır.Kımıne gore kedısı;kımıne gore arkadası; kımıne gore sevdıgı; kımıne gore ıse aılesıdir.SİZ bu soruya ne cevap verırdınız buyrun...
Böyle bir soru için çok teşekkür ederim. İlk namaz kılmaya başladığımda ailemle çok tartıştığımız konu bu. Bana göre olmazsa olmaz dediğim namazdır. Çünki kelimeyi şahadetle ALLAH c.c söz verip islamiyet sözleşmesi imzalıyan her müslüman kişinin sözleşmenin kurallarına uyma zorunluluğu vardır. Aksi halde o sözleşme geçersiz olur. Bir arabada teker olmazsa o araba taşımaz yani araba olmaz. son model bir enpahalı otomobilde birşekilde birtekeri eksikse o seni taşımaz. Oysa Çalışır durumdaki kırık dökük hacımurat serçe gibi arabaile hastaneye yetişebilirsen işte o araba önceki örnekteki arabadan daha değerlidir. Bir arabada koltuk kılıfı, renk, boya olmazsa olur ama teker, motor yakıt deposu gibi şeyler olmazsa olmaz. İslamiyettede beş şeyden birisi olmazsa olmaz. Selamlar. _________________ Kenan Dündar.
Tarih: Sal Nis 29, 2008 12:29 am Mesaj konusu: Re: Size hayatınızın en vazgeçilmezi ne veya kim deseler?
budunyabos demiş ki:
DDJ_GUNESs demiş ki:
Hepimizin hayatında olmazsa olmaz dedıklerı vardır.Kımıne gore kedısı;kımıne gore arkadası; kımıne gore sevdıgı; kımıne gore ıse aılesıdir.SİZ bu soruya ne cevap verırdınız buyrun...
Böyle bir soru için çok teşekkür ederim. İlk namaz kılmaya başladığımda ailemle çok tartıştığımız konu bu. Bana göre olmazsa olmaz dediğim namazdır. Çünki kelimeyi şahadetle ALLAH c.c söz verip islamiyet sözleşmesi imzalıyan her müslüman kişinin sözleşmenin kurallarına uyma zorunluluğu vardır. Aksi halde o sözleşme geçersiz olur. Bir arabada teker olmazsa o araba taşımaz yani araba olmaz. son model bir enpahalı otomobilde birşekilde birtekeri eksikse o seni taşımaz. Oysa Çalışır durumdaki kırık dökük hacımurat serçe gibi arabaile hastaneye yetişebilirsen işte o araba önceki örnekteki arabadan daha değerlidir. Bir arabada koltuk kılıfı, renk, boya olmazsa olur ama teker, motor yakıt deposu gibi şeyler olmazsa olmaz. İslamiyettede beş şeyden birisi olmazsa olmaz. Selamlar.
konuya kişiseL oLarak katıLıyorum ama; sitede görevli biri olarak konuyu saptırmamanı rica ederim. _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız