www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - Yeni Tanıştığınız Kişiye İlk Çekeceğiniz Mesaj Ney oLurdu ?
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
Gamzel_ Kıdemli Üye Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Cum Nis 25, 2008 8:10 pm Mesaj konusu: Yeni Tanıştığınız Kişiye İlk Çekeceğiniz Mesaj Ney oLurdu ?
Bu durum herkesin başına gelen bir durum.Evet sizinde başınıza geldi diyelim ne yapardınız bakalım... _________________
Başa dön
firari_byn Forum Pıtırı Kayıt: Apr 20, 2007 Mesajlar: 2416 Nerden: ceHenneMin dİpi.... GelCen mi???
Tarih: Çrş May 07, 2008 2:18 am Mesaj konusu:
ßen atmam kiii o atsın die _________________
Başa dön
kummsall Kıdemli Üye Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 1566
Tarih: Çrş May 07, 2008 2:22 am Mesaj konusu:
daha çok beklersin hahaha bisimki nasıl oldu önce bn mi çektimki hatırlamıom walla kesin bn çekmişimdir _________________
Başa dön
firari_byn Forum Pıtırı Kayıt: Apr 20, 2007 Mesajlar: 2416 Nerden: ceHenneMin dİpi.... GelCen mi???
Tarih: Çrş May 07, 2008 2:23 am Mesaj konusu:
ayyy ßende halitle hatırlamıyom yaa kim çekti acaßaa _________________
Başa dön
kummsall Kıdemli Üye Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 1566
Tarih: Çrş May 07, 2008 2:26 am Mesaj konusu:
hahahaha ama nbr nasılsın die başlardı ilk tanıştığım birine eğer msj çekersem _________________
Başa dön
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker Kayıt: Apr 25, 2006 Mesajlar: 2165 Nerden: DolmaBahçe..
Tarih: Çrş May 07, 2008 2:29 am Mesaj konusu:
tel numaramı msg attım sana _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Başa dön
nazlican Forum Bağımlısı Kayıt: Oct 31, 2006 Mesajlar: 354 Nerden: istanbulun en ıssız semti
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 1:30 pm Mesaj konusu:
valla ilk msj benmi askımmı cekmişti hatırlamıyomkine ne cektiğimide bilmiyom gercii sanırım merhaba nasılsın bu benim tel numaram derdim ama hemen ilk tanıştıgım insana vermem tabi aradan biraz zaman gecmesi gerekiyo yada güvenimi cok cabuk kazanması!!!
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.548 Saniye