| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
firari_byn Forum Pıtırı

Kayıt: Apr 20, 2007 Mesajlar: 2409 Nerden: ceHenneMin dİpi.... GelCen mi???
|
Tarih: Cum May 09, 2008 11:25 pm Mesaj konusu: Erkeği mutfağa sokmanın yolları |
|
|
*Çiçekli-böcekli-meyveli mutfak önlükleri yerine, Örümcek Adam, Terminatör, X-Man desenli önlükler yapılsın.
*Fırın eldivenleri kaleci eldiveni gibi tasarlansın.
*Çöp kutusu yüksekçe bir yere koyulsun; basket atmayı severler!
*İsviçre çakısını da severler mesela; onun gibi birden fazla fonksiyonu bir arada sunan aletler üretilsin.
*Televizyon mutlaka olsun ve öyle bir ayarlansın ki yalnızca Kurtlar Vadisi ve futbol maçları izlenebilsin.
*Mümkünse porselen, kristal gibi ‘kırılgan’ maddelerden yapılmış kap-kacak bulundurulmasın! Demir çelik olabilir.
*Deterjanı kendisi koyan, bulaşıkları kendisi yerleştiren ve uzaktan kumandayla çalışan bulaşık makineleri icat edilsin.
*Mutfak aletlerinin kullanım kuralları mümkün olduğunca basitleştirilsin.
*Ocağı yakmak için kullanılan çakmak Zippo olsun.
*Mutfakta, internete bağlı bir adet dizüstü bilgisayar olsun ki makarna suyunun kaynamasını beklerken ayaküstü oyun oynayabilsinler.
*Etrafta çerez dolu kaseler, küllük ve benzeri mühimmat bulundurmak faydalı olabilir.
*Yemek kitaplarının dili değişsin, yeni bir mutfak terminolojisi oluşturulsun. “Bir tutam tuz” yerine “çakının ucuyla tuz” diye yazılsın mesela.
*Tencere, tava, cezve gibi mutfak eşyaları yıldız futbolcu desenleriyle bezensin. (Takım kuracağım diye onlarca tencere almaya kalkabilirler, bu maddeyi yeterince büyük bir mutfağınız varsa dikkate alın).
*Yemeğin yanması ya da başına başka bir felaket gelmesi durumunda acil çözüm için mutfak panosunda pizzacı, kebapçı, hamburgerci telefonları bulundurulsun. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı

Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 325 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
|
Tarih: Cum May 09, 2008 11:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
*Mutfakta, internete bağlı bir adet dizüstü bilgisayar olsun ki makarna suyunun kaynamasını beklerken ayaküstü oyun oynayabilsinler.
+1 |
|
| Başa dön |
|
 |
firari_byn Forum Pıtırı

|
Tarih: Cum May 09, 2008 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| DDJ_GUNESs demiş ki: | *Mutfakta, internete bağlı bir adet dizüstü bilgisayar olsun ki makarna suyunun kaynamasını beklerken ayaküstü oyun oynayabilsinler.
+1 |
ßu ßizim içinde qecerli  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NonstopdanCe Sevemedim VedaLarı

|
Tarih: Prş May 15, 2008 5:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Vay be ne hayallerler kurmuş bayanlar Çok beklersiniz.  _________________
Dünyada ilk Bakışımda Doğruluğuna Çok Güvendiğim Şeylere ikinci Kez Bakmam Gerektiğini Anlayacak Kadar Çok Yaşadım. |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Prş May 15, 2008 5:30 am Mesaj konusu: |
|
|
| NonstopdanCe demiş ki: | Vay be ne hayallerler kurmuş bayanlar Çok beklersiniz.  | +1  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
firari_byn Forum Pıtırı

|
Tarih: Cum May 16, 2008 5:59 am Mesaj konusu: |
|
|
tabi tabi şimdi öle söleyin qörcez sizide  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
| firari_byn demiş ki: | tabi tabi şimdi öle söleyin qörcez sizide  |
Görürsün görürsün  _________________
Dünyada ilk Bakışımda Doğruluğuna Çok Güvendiğim Şeylere ikinci Kez Bakmam Gerektiğini Anlayacak Kadar Çok Yaşadım. |
|
| Başa dön |
|
 |
kontesss Babacan

Kayıt: Feb 07, 2008 Mesajlar: 135 Nerden: evdeyim yaaaa :D
|
Tarih: Cmt May 17, 2008 7:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
ooo o kadar uğraşmaya ne gereq var acıkınca mecbur giricem evde yemek yapan biri olmayınca |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr May 18, 2008 11:09 am Mesaj konusu: |
|
|
| kontesss demiş ki: | ooo o kadar uğraşmaya ne gereq var acıkınca mecbur giricem evde yemek yapan biri olmayınca |
Sen yemek yapmayi biliyonda sanki. Erkekler mutfaga girsin. Erkekler mutfağa ancak yemek yemek için girerler. Yemek yapmak için girmezler  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
kontesss Babacan

Kayıt: Feb 07, 2008 Mesajlar: 135 Nerden: evdeyim yaaaa :D
|
Tarih: Pzr May 18, 2008 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| NonstopdanCe demiş ki: | | kontesss demiş ki: | ooo o kadar uğraşmaya ne gereq var acıkınca mecbur giricem evde yemek yapan biri olmayınca |
Sen yemek yapmayi biliyonda sanki. Erkekler mutfaga girsin. Erkekler mutfağa ancak yemek yemek için girerler. Yemek yapmak için girmezler  |
herkesin içinde yemek yapamadıgımı sölemesene NonstopdanCe aaaa kısmetimi kapatıosun |
|
| Başa dön |
|
 |
DDJ_GUNESs Forum Bağımlısı

Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 325 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
|
Tarih: Cum May 23, 2008 10:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| NonstopdanCe demiş ki: | Vay be ne hayallerler kurmuş bayanlar Çok beklersiniz.  |
Diyosun Öle bi girersiniz ki mutfaga  _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt May 24, 2008 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
| DDJ_GUNESs demiş ki: | | NonstopdanCe demiş ki: | Vay be ne hayallerler kurmuş bayanlar Çok beklersiniz.  |
Diyosun Öle bi girersiniz ki mutfaga  |
Çok bekler bayanlar siz kendinizi kandırın ancak  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
elaas KaraBiber

|
Tarih: Cmt May 24, 2008 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tartışmayın yafff nasılsa gireceklerr  _________________
 |
|