elaas uğraşma onu anlamak için bazı insanlar ilişkide aşkta sadece fesat düşündükleri için anlayamazlar karşılarındakini ve karşılarındakilerde onu anlayamaz.. _________________
Bence erkekler kıslara göre daha duygusallar .ama bunu hayatta belli etmesler hep kendilerini tas kalplilermiş gibi gösterirler.Ama çok fena sulu gözluler bence.Ama sevincede tam sevenlerde var.Hepsi olmasada yukarda yazılanların coğu sadece abartılan taraflar iyi gösterilenler.Bide diğer yüzünü görmek lasım
sana katılıorum daha çok ilgi istiolar kendi ayakları üzerinde pek duramaslar hep bi yaslanacak omuz ararlar.Taş kalplilikleri sadece eğer terkedildilerse hazmedemesler we bunu hırs yaparlar inada biner o kızı tekrar kazanır ama kızlar da ise intikam duygusu wardır.Sewenler war tabi ama onlarda aldatır bu doğanın konunu bn aldatmayan erkek tanımadım hayatımda warsa tanışalım _________________
sevdiğini aldatıp donup seviyorum demek komik sevgi değilde alışkanlıktır o ki bir insan herkesi insan olduğu için sevmeli.aşk diye bir şeye inanmıyorum ben alışkanlık ,hayranlık,tutku vardır aşk diye bir şey yok
yaratıcı aşkının dışında kandırmayalım kendimizi inanmadığımız bir yalanla _________________ )))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız