Tarih: Cum Nis 04, 2008 10:34 am Mesaj konusu: JoinT Script (JsCript)
(JsCript ) Kendi Tarafımdan Hazırlanan Bir Script ,Birçok özelliklere Sahip Resim olarak Göstericek olursak :
Giriş
Kanal korumlar :Flood koruması , Badident , uzun harf koruması , reklam , kötü nick , renkli yazı , kalın yazı vs.. açıp kapama özellikli
Araclar Bölümü işinize yarıycan hertürlü şeyleri bulabilirsiniz araçlar 1 araçlar 2 diye alt alta sıralanmıştır
Üs tarafta Şarkı Listenizi Oluşturup Dinlemenizi saglar Alt tarafta eger winapınız açıksa ordan kontrol etmenize yarar..
F10 ile yada /radio yazarak Mavilim radio dinleyebilirisiniz
Kanalda mouse a sag tıklayarak web secenegini secerseniz web e mirc den girebilirisiniz
JsCript i inDirmek için :
http://www.aslicasohbet.com/JsCript.exe _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSeGÜZELİM...
En son joint tarafından Sal May 06, 2008 6:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 17 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 6:54 pm Mesaj konusu:
Joint ellerine sağlık çok güzel olmuş (o dediğimi de yap siyah olsun ) _________________
BİLgin Ve MaL Varlığın Öldüğünde SeninLe Gitmez;Götüreceğin Sadece VİCDANINDIR.
Tarih: Pts May 12, 2008 6:27 am Mesaj konusu:
Site_Polisi o dediginde bitiyo inş bugün yarın sitede olur _________________ Bu ALeMDe ŞekLi Ben ÇizERim Ben siLeRiM OyUnA Ben bAşLarım Ben BitiRiRim iŞiNe GeLmedİYSeGÜZELİM...
sana elimle patates kızarttım bana eline sağlık demedin. namkörrr man _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız