Temel: Yok yok öyle ölmedi. tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi.
Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman.
Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına.
Adam: Demek çatıya çarpıp öldü.
Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti.
Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman. Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı.
Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık. Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye.
Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo. Ordanda yine kasaba.
En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu:
Ulan nasıl öldü bu adam?
Temel: "Baktık durmuyo. Vurduk!"
BİR kasabada, son derece haylaz iki çocuk varmış. Evlerin pencere camlarını kırmak, arabaların lastiğini patlatmak, çizmek özetle akla gelebilecek her türlü yaramazlığı yaparlarmış. Komşular da sık sık gelip, babalarına şikayet edermiş.
Baba bir gün dayanamamış, çocukları kasabanın rahibine götürüp, yardımını istemiş. O da "Sen git ben onlarla konuşurum" demiş. Ardından, dışarıda bekleyen çocuklardan büyük olanı yanına çağırıp, sormuş "Söyle bakalım, Tanrı nerede?" ses yok. Bir daha sormuş, yine ses yok. Rahip dayanamamış ve kızgın bir şekilde "Evladım, sana soruyorum. Tanrı nerede?" diye bağırmış.
Çocuk, korkmuş ve ani bir hareketle açık kapıdan fırlamış. Dışarıda bekleyen kardeşini de yanına alarak, koşa koşa eve gelmişler. Odalarına çıkıp, kapıyı da arkadan kilitlediğinde, kardeşi sormuş; "Ne oldu?"Abisi, nefes nefese yanıt vermiş; "Sorma, bu kez olay ciddi. Tanrı kaybolmuş, bizden biliyorlar!.."
Seninkiyle Benimki
Dul ve bir çocuğu olan erkekle dul ve bir çocuğu olan kadın evlenmiş.
Bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmuslar.
Kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş, adamda kimle kim kavga ediyor demiş kadın da
Seninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar demiş
Kayıt: Nov 24, 2007 Mesajlar: 317 Nerden: AyNı GöğüN FaRKLı EzgiLeriNDeN
Tarih: Pzr Hzr 01, 2008 1:09 am Mesaj konusu:
Ay mıdır? Güneş midir?
İki sarhoş yolda tartışıyorlarmış. Birisi ayı göstererek bu aydır
öbürüde güneştir diyomuş. Bunları gören Temel bulaşmadan sıyrılmak
istemiş ama nafile. Adamlar Temel'i tartaklayarak sormuş:
-Söyle lan bu ay mıdır güneş midir?
temel cevaplamış:
-Valla abi ben buranın yabancısıyım.
nasrettin hoca kasabada gezerken bi dalın üstüne çıkmış ve orda saklanmış. sonra o ağacın altına bir tane adam gelip namaz kılmış. namazını bitirdikten sonra allahım namazımı kabul et demiş nasrettin hoca; etmem demiş. adam sasırmış. tekrar allahım namazımı kabul et demiş. nasrettin hocA; etmem demiş. adam allahım lütfen namazımı kabul et demiş nasrettin hoca; etmem diyince adam sinirlenerek.
-etmezsen etme saten abdest almamıştım demiş.
nasrettin hoca kasabada gezerken bi dalın üstüne çıkmış ve orda saklanmış. sonra o ağacın altına bir tane adam gelip namaz kılmış. namazını bitirdikten sonra allahım namazımı kabul et demiş nasrettin hoca; etmem demiş. adam sasırmış. tekrar allahım namazımı kabul et demiş. nasrettin hocA; etmem demiş. adam allahım lütfen namazımı kabul et demiş nasrettin hoca; etmem diyince adam sinirlenerek.
-etmezsen etme saten abdest almamıştım demiş.
sen gerçekten üşenmedin ve bunu yazdın mı
yaa lütfen bunu bize yapmaa _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız