Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - 90 Dk Uğruna Bir Ömür
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

90 Dk Uğruna Bir Ömür

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Taraftar Forum
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
notron
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ksm 22, 2004 10:01 pm    Mesaj konusu: 90 Dk Uğruna Bir Ömür Alıntıyla Cevap Ver

Beşiktaş-Çaykur Rize maçında çıkan olay sadece Beşiktaş olayı değildir.Bu olay Türk Futbolunun bir olayıdır..Kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden Türk Futbolunun adı lekeleniyor..Lütfen bu konuyla ilgili görüşlerinizi bildiriniz..ben bir Galatasaray'lı olarak bu olayı kınıyorum ve yakınlarına Baş sağlığı Allah'tan sabır diliyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aga
Babacan
Babacan

MesajTarih: Cum Arl 10, 2004 7:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Size sonuna kadar katiliyorum bu konuda, Bakin ben Fenerli olmama ragmen Galatasaryali bir kardesimin dogru soyledigi bir sozu destekliyebiliyorum, bunun icin taraftarin birbirine dusman olmasi hic gereksiz. Ne zaman bir Galatasarayli ve bir Fenerbahceli yanyana mac izleyebilecek. Question
fb_girl
Babacan
Babacan

MesajTarih: Pzr Arl 12, 2004 7:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu ilk değil ama uefa kupasında gsliler 2 ingilizi öldürmüştü unutuldu.....buda unutulcak..biz ders almayı bilmiyoruz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pzr Arl 19, 2004 2:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

orada öldürülen ingilizler haketmişlerdi..yapmadıklarını bırakmadılar fb_girl..biz türkler orada milliyetçilik duygusu ile bu olayı yaptılar...yinede adam öldürmek kötü ama böğlesine bir durum farklı bişi ama
Başa dön
night_wolf
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Pzr Arl 19, 2004 8:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir ingiliz benim karşıma, bir elinde bira ,bir elinde Türk bayrağıyla çıkıp ,Türk bayrağı ile kıçını silerse benim vericeğim tepki ona ölümden daha kötü bir ders olur. Bence ölümü hak ederek kendini kolay yoldan kurtarmış. İngilizler Türkün bayrağıyla dalga geçilemeyeceğini anlamıştır umarım ,o bayrağın üzerinde binlerce şehidin kanı var ingilizler başta olmak üzere hiç bir millet bunu anlayamaz.Bu devletin ne zor şartlarda kurulduğunu bilemezler ve bir maç kavgasına TÜRK BAYRAĞINI alet edemezler. O gün, o ölen ingilzler yanlızca zanlı kişi ile değil bütün Türk milleti ile vede bütün şehitlerle dalga geçip onurlarını , halsiyetlerini hiçe saymışlardır. Yanlızca Türkün bayrağı değil... Hiçbir millet başka bir milletin bayrağını alıpta bir tahrik aleti olarak kullanamaz. Bugün dünyaya kendilerini modern ve kültürlü avrupa olarak tanıtanlar bunun bilincinde olmayacak kadar CAHİL'dir.

En son night_wolf tarafından Cum Arl 24, 2004 8:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
night_wolf
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Pzr Arl 19, 2004 8:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fb_girl demiş ki:
bu ilk değil ama uefa kupasında gsliler 2 ingilizi öldürmüştü unutuldu.....buda unutulcak..biz ders almayı bilmiyoruz
Bu artık gs liler, fb liler, ts liler ,bjk liler, abc liler meselesi değil vatan millet meselesi olmuştur ve zanlı ingilizlerle münakaşa etmiştir sonuç 2 ölü. Ben iyi ki öldür dü demiyorum sonuçta allahın verdiği canı kul alamaz ama ingilizlere bir şekilde cezası verilmesi gerekiyordu ve cinayeti işleyenin ceza şeklide böyleydi. zanlı da cezasını çekti
pasali
BeyEFenDi

MesajTarih: Prş Arl 23, 2004 8:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm herkese sevenlere sevmeyenlere nefret edip gerçeği görmeyenlere
kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiç uğruna adam oldürenlere eger ölen haketmemiş ise!!!!!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Taraftar Forum Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız