| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gizemcik Acemi

|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 2:49 am Mesaj konusu: arkadaslar size soru!!! |
|
|
arkadaslar sizin eski erkek veya kiz arkadasiniz size bir itirafta bulunsa ve bu sozleri soyle:
canim cok mutsuzum cunku kiz veya erkek arkadasim beni terk etti ve onunla 3 seneden beri birlikteydim!
ve o 3 senenin icersinde sizinlede bir iliski kurduysa ne yaparsiniz?
ben bu haberi dun aldim ve yikildim!!!
o anda ondan o kadar nefret ettimki anlatamam...
G&S |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 4:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Öldür alçağı  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
capdevilla Ya Bi Gittt Yaa

|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 8:24 am Mesaj konusu: |
|
|
bence öldürme;
önce topuklarına sık,yürüyemesin,sonra at belediye çöplüğüne,akbablar onu yesin _________________ 6ALATASARAYDAN NEFRET EDİYORUM!!!
Dedim : Lazoğlanı,dedi yatandır
Dedim : kargaoğlan,dedi satandır
Dedim : FENERBAHÇE,dedi''kocamdır''
Dedim : devam mıdır?söyledi HEEE HE |
|
| Başa dön |
|
 |
barbie Kıdemli Üye

Kayıt: Apr 04, 2005 Mesajlar: 1973 Nerden: masallar ülkesinden
|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 5:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynen ortime katılıyorum walla
sakın öldürme, öldürme ki intikam alabilesin.
işkence et bence  _________________ /""\__/""\__/""\_barbie_/""\__/""\__/""\ |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemcik Acemi

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2005 2:26 am Mesaj konusu: |
|
|
iste ben bunu yapamadim cunku ona olan sevgim o kadar buyukki bunu yaptirmadi,keske yapabilseydim ama olmuyor..... _________________ G&S |
|
| Başa dön |
|
 |
TaDeV Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2005 3:18 am Mesaj konusu: |
|
|
| gizemcik demiş ki: | | iste ben bunu yapamadim cunku ona olan sevgim o kadar buyukki bunu yaptirmadi,keske yapabilseydim ama olmuyor..... |
naber arkadaşım nasılsın yoksun......
sana unut diyecem seviyorsun öldür diyecem o kişi buna degmez........ sen sevgini kalbine göm....... vede unutmaya calış çok zor olacak ama olsun...... |
|
| Başa dön |
|
 |
mavi_papatya Acemi

|
Tarih: Prş Nis 21, 2005 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
inan zaman unutturmuyor ama hatırlatmıyordu.mümkün olduğunca onu görmemeye çalış.uzak dur.ondan gelen haberleri dinleme.ona yapacağın herşey ona verdiğin değeri gösterir(iyi yada kötü farketmez.).ne intikam al,nede muhattap ol.aşkından ölsende, ona,onu umursamadığını göster.gerçekten unutmak başka sevdalara adım atmak çok zaman alıyor ama oluyor.çok nu özledin aç sesini dinle ama o bilmesin ve senin yaptığını tahmin etmesin.sakın unutma AŞKDA GURUR VARDIR. _________________ Mavi Olsun Adın;
Aşkdan Koyu,
Düşlerden Açık!... |
|
| Başa dön |
|
 |
nakres78 Acemi

|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 5:58 am Mesaj konusu: NAKRES78 |
|
|
| ONA EN GÜZEL CEVAP SUSMAK OLACAK.DEMEKKİ SENİN SEVGİNİ HAK EDEN BİRİ DEĞİLMİŞKİ BÖYLE BİR ŞE YAPMIŞ. |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 6:31 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben ona hiçbirşey demem kendime kızarım eğer bana bunu dedikten sonra bile onu seviyorsam ben salağım salak olduğum için kendimi tokatlarım onun tek suçu aldatmak benim ise buna göz yummak o yüzden büyük suç benim diyerek aklım başıma gelinceye kadar kendimi tokatlarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
cenkce Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Nis 30, 2005 7:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
SELAM ARKADAŞLAR KONUYA KISA VE ÖZ DEĞİNMEK İSTİYORUM BENZERİ BİR OLAY BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ ÜSTELİK TANIŞTIĞI KIZ KARİYER SAHİBİ VE DOKTOR !!! GELELİM KONUNUN HASSAS KISMINA E BE ÇATLAK DOKTOR ( KENDİSİYLE TANIŞTIM SÜLÜN GİBİ 1,80 BOY MANKEN STANDARLARINDA VE GÜZEL ) SEN ÇOCUĞU EVİNE KADAR AL ONU BAŞTAN ÇIKARACAK HER TÜRLÜ ŞEYİ YAP ONDAN SONRA OTUR AĞLA... ARKADAŞIM DA ÇOK PİŞMANDI HATTA EVLENME BİLE TEKLİF ETMEYİ DÜŞÜNDÜ AMA KIZ AGRESİF VE ŞIMARIK İNSANIN TÜYLERİNİ DİKEN DİKEN EDEN CİNSTEN. NEYSE HER KES RIZASIYLA Bİ HALT YER SONRA SUÇLU ERKEK HADİ CANIM .... |
|
| Başa dön |
|
 |
Bettyblue Acemi

|
Tarih: Çrş May 04, 2005 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben senin yerinde olsam ole bişi yaptımı canına okurum acı çektiririm çeksin ki beni o zaman anlasın  |
|
| Başa dön |
|
 |
aysel_666 Acemi

Kayıt: May 27, 2008 Mesajlar: 40 Nerden: timarhaneden bekliyorum gelirsen memnun olurum
|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| benim sevgilim benimle yeni iliskiye baslayanda eski kiz arkadasindan ayrilmak uzre idi yani benimlede onunlada konusuyordu ama ayrildi onunla cunki onu artiq sevmiyordu korkuyorduki kiz kendine bisey yapar o yuzden hemen diyemiyordu ayrilak bunu ben onunla iliskiye baslayandan bi kac gun sonra oyrendim kendisi soyledi ama ben ayrilmadim cunki bana duzunu soyluyordu hem ben onunla ayrilamamki valla olurum biz bir birimizi cok seviyoruz [/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Çrş Eyl 03, 2008 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
yakında başkasını bulup sana yol verir =P saftirik kızım _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|