Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Unutulmuyor...... ( unutamayanlara özel )
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Unutulmuyor...... ( unutamayanlara özel )

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Mar 25, 2005 8:08 pm    Mesaj konusu: Unutulmuyor...... ( unutamayanlara özel ) Alıntıyla Cevap Ver

Unutulmuyor, bitmiyor, geçip gitmiyor...

Her gece olduğundan biraz daha muhtacım sana
Kırgınım aslında, kızgınım
Hayır sana değil;
Seni kırıp üzen şu aptallığıma
Ne olursa olsun
Zamanım da mekanım da değişmiyor
Hep her zaman aynı yere çıkıyor bütün yollar;
Sana!..

Uzun zaman oldu içimdeki maviler donalı. Kendim seçtim sevdayı tek başıma yaşamayı. Yalnızlığımın sorumluluğunu taşıyacak kadar da yürekli olduğumu düşünür ve söylerdim herkese gururla. Geceler sancı olur işlerdi içime ama yüreğimde yaşattığım sevdamı düşündükçe, içime yayılan sıcaklık alıp götürürdü tüm sancılarımı...

Ne kadar zamandır böyleyim, ne kadar zamandır en yakın dostum özlem, hatırlamıyorum. Sanki zaman durdu. Evet özlüyorum ve özlemeyi de seviyorum. Çünkü özlemin içinde aşkım, mutluluğum, umutlarım var. Gidenlerin ardından ağıt yakmamayı öğreneli çok uzun zaman oldu ama sen bambaşkaydın. Kimseyi senin kadar sevmemiştim ki. Seni birine anlatmaya kalksam sözcükler yetmiyor, kelimeler acizleşiyor. Neye benzetsem, hep bir yanın eksik kalıyor...

Gülemiyorum artık? En iyi yapabildiğim şeyi kaybettim? Aslında önce seni ve senle birlikte herşeyimi kaybettim. Yanımda yoksun. Olsan sarılırdım sana sıkı sıkı. Bırakmazdım, sıkılır, bağırır çağırırdın ama ben biraz daha fazla sarılırdım sana. Biliyorum benden bağımsızdın, hiç sahip olamadım sana. Olmakta istemedim aslında, çünkü hep yanımda olacaktın... Ya da ben öyle sandım...

Dinlediğim her şarkıda, her yağmurda ıslanışımda, dalgaların kayalara çarpışında, her nisanda ve her eylülde, sen yeniden gidiyorsun benden. Ben bu ayrılışların acısını yaşarken, birgün gidebileceklerini düşünerek, kimsenin gelmesine izin vermiyorum

Sana ilk satırlarımı yazdığımda, yine mum ışığı vardı odamda. Soğuk, beyaz bir defterin her şeyi hayale dönüştüren sayfalarında, ilk kez seni yaşamıştım. Şimdi uzun yağmurların ardından yine mum ışığıyla dolu odamda, yine ve hala sana yazıyorum. Çünkü ben her hayal kırıklığım, her duvara çarpışımdan sonra hala sana dönüyorum.

Ortasından kopartıldığı için hiçbir zaman sonu gelmeyecek günlerimize dönüp, hala seni arıyorum... Çünkü hala seni .........hala seni.....varya işte söylüyorum hala ben .......

.....SEVİYORUM SENİ.....

Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HaYaTt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Mar 25, 2005 8:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olmaz ki, böylede yazılmaz ki !!! Sad Smile
mavi_papatya
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cum Mar 25, 2005 9:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dinlediğim her şarkıda, her yağmurda ıslanışımda, dalgaların kayalara çarpışında, her nisanda ve her eylülde, sen yeniden gidiyorsun benden. Ben bu ayrılışların acısını yaşarken, birgün gidebileceklerini düşünerek, kimsenin gelmesine izin vermiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRLeMeNT
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cum Nis 08, 2005 8:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Unutmam mümkün mü heran ona bu kadar yakInken!!unutmam mümkün mü hergün o gülyüzünü görüyorken!unutmam mümkün mü bana bu kadar deger veriyorken!unutmam mümkün mü onu unutmaya çalIsIrken bile bana neden soguk duruyorsun derken!unutmam mümkün mü aslINda o da beni seviyordu!(bilemedi degerimi ama unutturmuyorda kendisini)__Seni sevdigim kadar sevseydim kendimi çoktan unuturdum seni__(ama elimde deil)seni unutunca seni üzecegimi bilmemin benim hergün aynI acIlarI ya§amama neden oldugunun farkndaym ama sana kIyamIyorum ama senin bana nasIL kIydIgInI da anlayamIyorum!) Crying or Very sad Crying or Very sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
barbie
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Nis 08, 2005 5:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanindayken bile özlerdim seni
Simdi içimde bir baska yangin
Simdi gözlerimde en islak bakisin
Ölmek kaderde var biliyorum
Herseyin sonu yakin

Bettyblue
Acemi
Acemi

MesajTarih: Çrş May 04, 2005 4:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her yeri bir üzüntü almış gidiyor unuturum ama gene izi kalır
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız