Tarih: Sal May 03, 2005 10:56 pm Mesaj konusu: Re: bunalım mı alsana bunalım :)))
yorumlarla oynarım oyunları
soyluluğu yaşarım düşkünlüğümde
Tan’ım cüzam parmaklıdır
çekiç vuruşlu bakışlarım
nedir bu dindirmeler bu yorumlar?
erdemli bir terslik kuşkusuz olmalı bunda
yaşarken neden usa gelmez de yorumlar
peynir dişli sonra yirik bir şaman
çarpıtılmış yaşantımı yorumlar _________________
arkadaşım ilk öncelikle hoş geldin diyorum .... vede aşıksısın diyorum.... başka bir sey demiyorum.... _________________ SESSİZ SAATLERİN AKŞAMINDA KOPAN BİR HIŞIRTI İNLEMESİ YADA SİLAHIN KURŞUNUNDA FIRLAYACAK KADAR SABIRSIZ BİR MERMİ
sen hiç bunalımlıya benzemiyon
ne bunalım takıncam herşeye gülerim ben gülerek geçerim olay benim için biter arkada yaşadıklarıma birde gordüklerime bunalım takısaydım saçlarım beyazlamıştı ve ben ölmüştüm çoktan
sen hiç bunalımlıya benzemiyon
ne bunalım takıncam herşeye gülerim ben gülerek geçerim olay benim için biter arkada yaşadıklarıma birde gordüklerime bunalım takısaydım saçlarım beyazlamıştı ve ben ölmüştüm çoktan
kardeş ya hiç bunalıma girmemişsin ya o kadar bunalmışsınki artık normal hayatının bir parçası olduğu için farkına varmıyorsun yada bunalmayacak kadar gamsız sın
eğer en sonuncuysa helal olsun derimböyle devam ilk seçenekte çekeceğin varderim 2. sinde geç miş olsun derim kendine iyi bak
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız