| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Sal May 17, 2005 6:40 am Mesaj konusu: YANLIZCA GALATASARAYLILARA ÖZEL |
|
|
EVET GALATASAYLILAR BURADAN BİRBİRİNİZLE KONUŞUN TARTIŞIN GALATASARAYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ YAZIN ELEŞTRİLERİ YAPIN DEDİKODU YAPIN GALATASARAYLA İLGİLİ VE GALATASARAYIN GELECEĞİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ BURADAN DİĞER RENKTAŞLARINIZA İLETİN _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
barbie Kıdemli Üye

Kayıt: Apr 04, 2005 Mesajlar: 1973 Nerden: masallar ülkesinden
|
Tarih: Sal May 17, 2005 6:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok tutuyorum bu adamı ya
 _________________ /""\__/""\__/""\_barbie_/""\__/""\__/""\ |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Çrş May 18, 2005 7:34 am Mesaj konusu: |
|
|
evet çok iyi bir golcü ama öğrenmesi gereken çok az şey var.
hasan kabzeyide çok tuttum ben yaaa gayet iyi ama çok iyi bir siyahi yabancı forvet almamız şart bence tabii bir tanede orta saha oyuncusu.
sizce yenecekmiyiz feneri kadiköyde valla ben fazla umutlu değilim ama yenersek şampiyon olacağımıza inanıyorum! _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
capdevilla Ya Bi Gittt Yaa

|
Tarih: Pzr May 22, 2005 2:51 am Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ 6ALATASARAYDAN NEFRET EDİYORUM!!!
Dedim : Lazoğlanı,dedi yatandır
Dedim : kargaoğlan,dedi satandır
Dedim : FENERBAHÇE,dedi''kocamdır''
Dedim : devam mıdır?söyledi HEEE HE |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts May 23, 2005 12:12 am Mesaj konusu: |
|
|
sen adam değilmişsin yaaa valla hayatta ne söz verdin şimdi ne yapıyosun ben boşunamı sana cevap yazmıyordum boşunamı bu topici açtım sen gelme diye ama sen yine buraya gelip yazı yazıyorsun zorla kaşınıyorsun ağzımı bozduracan bana ama diyorumyaa adam değilmişsin yaaa insan bir bakar konu neee, diyorumki YANLIZ GALATASARAYLILAR İÇİN diye ama sen bunu anlayacak kapasitede biri değilmişsin ben daha ne yapayım sana. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts May 23, 2005 5:20 am Mesaj konusu: |
|
|
BİZ GALATASARAYLILAR KÜFÜRÜ,ŞİDDETİ,TERBİYESİZLİĞİ VE AHLAKSIZLIĞI FENERLİLERDEN ÖĞRENİYORUZ MAÇTAN ÖNCE YAPILANLAR İÇİN TÜM FENERLİLERİ KINIYORUM KADİKÖYDEKİ TÜM GALATASARAY MAÇLARI BOLE HEP REZİL HEP REZİLLİK YAZIK YAAA VALLA!!!!
AMA ŞUNU SOLEMEK İSTERİM ŞAMPİYONLUK İÇİN FENERİ KUTLARIM!!! _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
tie-phoon Acemi

|
Tarih: Pts May 23, 2005 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
| pasali demiş ki: | BİZ GALATASARAYLILAR KÜFÜRÜ,ŞİDDETİ,TERBİYESİZLİĞİ VE AHLAKSIZLIĞI FENERLİLERDEN ÖĞRENİYORUZ MAÇTAN ÖNCE YAPILANLAR İÇİN TÜM FENERLİLERİ KINIYORUM KADİKÖYDEKİ TÜM GALATASARAY MAÇLARI BOLE HEP REZİL HEP REZİLLİK YAZIK YAAA VALLA!!!!
AMA ŞUNU SOLEMEK İSTERİM ŞAMPİYONLUK İÇİN FENERİ KUTLARIM!!! |
kutlaman için teşekkür. ama ya lütfen taraf olun da bu kadar abartmayın. sen maçtan önce yapılanlardan bahsediyosun. ama kupa maçında aziz yıldırıma edilenler ve sonna canaydın'ın yaptığı açıklamadan hiç bahsetmiyosun. ben ve benim gibi bayaa bi kişi sizin gösteremiyeceğiniz bi hassasiyette antu forumlarında küfüre karşı direndik. ama sizin yaptığınızdan sonna bunlar çok doğal. o stadda 2 senedir küfür edilmiyodu. ama olayı sizinkiler kaşıdı. yapıcak bişey yok. bu tek insan diil. höt diyince susucak. ama hep bööle yanlı bakarsanız olaylara olmaz. yapılan iki olayda yanlış. hem olimpiyat stadı hem bizim stad. ama kupa maçından sonna da hiç bu tarzda bi yazı görmedim senden. yine de olanlar için üzgünüm. tekrar kutlaman için saol. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal May 24, 2005 1:23 am Mesaj konusu: |
|
|
| pasali demiş ki: | | sen adam değilmişsin yaaa valla hayatta ne söz verdin şimdi ne yapıyosun ben boşunamı sana cevap yazmıyordum boşunamı bu topici açtım sen gelme diye ama sen yine buraya gelip yazı yazıyorsun zorla kaşınıyorsun ağzımı bozduracan bana ama diyorumyaa adam değilmişsin yaaa insan bir bakar konu neee, diyorumki YANLIZ GALATASARAYLILAR İÇİN diye ama sen bunu anlayacak kapasitede biri değilmişsin ben daha ne yapayım sana. |
      _________________ 6ALATASARAYDAN NEFRET EDİYORUM!!!
|
| Başa dön |
|
 |
MaviLim Site Sahibi

|
Tarih: Sal May 24, 2005 1:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçe'li arkadaşlar Galatasaray bölümüne salça olmayın madem oluyorsunuz onları incitecek birşey yapmayın kendi bölümünüzde yayınlayın ne yayınlayacaksanız.Küçük bir ricamdır sizlere... _________________ I adore you I want You |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal May 24, 2005 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
peki peki
bu kadar sinir bozucu,küçük düşürücü,ezici,hatta aslanı terbiye edici msjlar bıraktığımız yeter
artık evimize dönelim _________________ 6ALATASARAYDAN NEFRET EDİYORUM!!!
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş May 26, 2005 2:44 am Mesaj konusu: |
|
|
sen şimdi kaşınıyorsun yaaa küfüre beni zorluyorsunyaa ama ben sana küfür etmiyeceğim çünkü küfüre karşıyım!!!!!!!!!!
sen bole yaparak biz galatasaraylıları küçük düşürdüğünü sanıyorsan yanılıyorsun sana acıyorum!!!!!!!
bole yaparak ezikliğini su üstüne çıkarmış oluyorsun!!!!!!!
fenerliler beni hiçbir zaman küçük düşüremezler çünkü ben GALATASARAYLIYIM!!!!!!!!!!! _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş May 26, 2005 2:51 am Mesaj konusu: |
|
|
BURAYA GALATASARAYLI OLMAYAN LAR YAZMASIN YAZMASIN YAZMASIN YAZMASIN YAZMASIN (tekrarlıyorumki belki şimdi anlarsınız!!!!!) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş May 26, 2005 3:22 am Mesaj konusu: |
|
|
|
 |