Tarih: Çrş Oca 05, 2005 2:13 am Mesaj konusu:
Aşk cesaret ister, kocaman bir yürek ister.
Aşk hayata karşı işlenilen en doğru suç ortaklığıdır,
Aşk hayatıntekdüzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz.
Ve elbetteAşkı suçlamak, yargılamak, karalamak
inkar etmek de asla yakışık olmaz
Aşk hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir, bu yüzden de kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz. Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adı kendisidir zaten. Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur, "Aşık oldum" dediğiniz an akan sular durur, küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlayabilir, çünkü aşkın dili tektir.
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 2:17 am Mesaj konusu:
Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,aşkın sırrını da çözerdik herhalde. Ama o zaman da aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurdu.
Aşk hayata karşı işlenen en güzel ve en doğru suç ortakIığıdır, aşk hayatın bütün tekdüzeliğine, bütün sıradanIığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbette yasanılan aşkı suçlamak ,yargılamak, karalamak, inkar etmek de aşka yakışık kalmaz. Bu önce haksızlık, kendinize saygısızlık olur. İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını, karşılık görmesede, acı çekeceğini hissetsede, yarın terkedileceğini bilsede, ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından, "Seni Seviyorum" diyebilmeli göğsünü gere gere. Aşk iste o zaman aşktır. Ve bunun dogrusu yanlışı yoktur, zaten aşkın kendisi doğrudur, kime karşı duyuluyorsa bu aşk, doğru insanda işte odur.
Aşkın zamanı yoktur, hep hazırlıksız yakalar insanı. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya calışmanız,bağlılıktan korkmanız, ailenizden çekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiç mi hiç umrunda değildir. İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yurekliliğidir, belkide yeni hayata geçebilme yolu...
Aşkın ne zaman gelebileceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir. Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülü de yoktur. Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlaması o kadar da zor değildir...Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı.
Biliyor musunuz, hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin içinde gerçek ve doğru olan tek guzellik AŞK.!!. Lütfen ona haksızlık etmeyelim..
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 4:16 am Mesaj konusu: instead
off off valla siz aşıksınız sanırım ama daha fazLa açıklama lazım değil mi sizce.Yani ne bilim aşkı daha başka yorumluyanLarLa karşılaştım ben.Herkes aşkı başka türlü yorumluyor.Aşkın anlamı kişiye göre değişiyormu?Yada yaşanılan aşka göre değişiyormu aşkın anlamı?Çok karmaşık beaaa. _________________ † Cehennemden Geldim †
Kayıt: Dec 07, 2004 Mesajlar: 833 Nerden: Kalbden gelmiş Kalbe gidiyor
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 4:30 am Mesaj konusu:
Aşık olmak kaza kurşununa benzer nereden ne zaman geldiği belli olmaz,kurşunu çıkarmak için hastaneye yatarsınız,aşkı yaşamak için yataklara düşürsiniz,yaranız iğileşinceye kadar hastanede müşaide altında tutulursunuz,aşkı yaşarken aşkınız sizi kontrol eder...
Aşk dediliktir ancak ya tımarhane sizi paklar yada aşkınızın ateşi siz yakar kavurur...
seçim sizin!!! _________________ Biz Kurt'uz ve Kurt derki;
"Çakallar konuşacağı zaman desdur istesin..."
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 6:05 am Mesaj konusu: instead
hım bak bu olabilir.Aşk deliliktir anket şıkkınıda ekLedim zaten ama bence herşeyde olduqu gibi aşkında qüzel yanları var bence. _________________ † Cehennemden Geldim †
Tarih: Prş Oca 06, 2005 7:21 am Mesaj konusu: instead
euhehuehu her forumda olduqu gibi burda da baya esprili arkadaşlar varmış heLaL EMINEM sormuş aşk nedir die yaf bizde sorduk işte bakalım görüş beklioz.Sende ürenirsin EMINEM takip et benim gibi _________________ † Cehennemden Geldim †
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız