| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 01, 2005 10:27 pm Mesaj konusu: Salak mı sanıyorlar bizi ! |
|
|
Geçen akşam TRT 1 de bir programa takıldım tesadüfen, Öykü Serter ile konuşuyorlardı, şöhret konusunda, öykü şöyle diyordu '' Artık şöhret olmak çok kolay, tv de boy gösteren herkes şöhret olmuş sayıyor kendini, ki oluyorda biryere kadar, çok ucuzladı vs.vs. ) dedi
Sonra mikrafon BBG Hülya ' ya verildi hatırlarsınız,ilk BBG nin yıldızlarından sarışın ablamız!!! dediklerini aynen yazmaya çalışıcam '' Artık insanlar şöhretlere sıradan insanlarmış gibi davranıyorlar, mesela yolda gördüğünüz ,Türkan Şoray' - aaa , Türkan saçını nerde kestirdin , Cüneyt Arkın ' -aaa Cüneyt pantolonunu nerden aldın, Kadir İnanır' - a Kadir Gömleğin çok hoşmuş diyebiliyormuyduk, şimdi insanlar bize diyor, hüyla saçını nerde kestirdin diyor ''
---Yok canım şaka falan yapıyor dedim önce, Nasıl oluyorda BBG ' nin Hülya sı, Türkan Şoray la , Cüneyt Arkın la , Kadir İnanır la kendini bir kefeye koyup, insanlardan saygı bekliyor, her televizyonda gördüğümüz insan karşısında heyecanlanırsak, toplu katliam olur bu.İnsanlar niye hadlerini bilmez ki !!!
 _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Gecce_Qizi GeceLerin Qızı
![]()
|
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 1:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet yaa cok haklisin kardes Tvye bi cikiorlar ondan sonrada ünlülere laf atan bile oluor hadlerini bilmiorlar |
|
| Başa dön |
|
 |
donem Cool_musun_Be_Kardeşim

|
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 2:48 am Mesaj konusu: |
|
|
ewet ablaya ne sanıoo bu kendini ekranda 10- 15 dakka duruyor diyee kendini ünlümü sanıyor, çıksın akmerkez hülya yapsın dillere destan seyrine doyum olmayan birbirinden güzel film ler o zman ona saygı gösterrirz  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
arachnanthe DeLi_ÇocuK

|
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 4:59 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben bu insanlara acıyorum bunları şişirip sırtlarından para kazanıyorlar bunlarda kendini bi halt sanıyor sütütyolarda taraftar olarak gördüklerimiz daimi olarak ordalar cünkü para alıyorlar bunlarda saklanmıyor... seyirci başları olarak adlandırılıyorlar her programa getirdikleri kişi başı para alıyorlar televizyonlalrımız iyice yozlaştı artık bunlar sadece yarışmlarda değil haber programları bile mazgazin haberi veriyor. nasıl ölcülüyorsa bizde bir reyting ölcer yok benim neyi sevdiğimi bilip halk istiyor diyorlar ozaman ben HALKTAN DEĞİLİM %1 lik türkiye için yapılıyor herhalde bunlar |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Hzr 06, 2005 6:50 am Mesaj konusu: |
|
|
siz beni az buçuk tanırsınız ben tv ye çıkacağım ve çok ünlü biri olacağım inanınki bunlar gibi salak olmayacağım!!!!!!! _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
TQGI Babacan

|
Tarih: Prş Hzr 23, 2005 1:44 am Mesaj konusu: |
|
|
protesto ediyorum ama hep red ediyorlar yine altılıda 5de kaldık ama kalpsizi sana slmmmmmmm fazla uçmaa |
|
| Başa dön |
|
 |
erenesra Forum Bağımlısı

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 2:42 am Mesaj konusu: |
|
|
ayy yazık kendini iki dakka önemli biri zannetmek istemiş gariban ama bizim acımasız dolunayımız kadını yerden yere vurdu olmazki ama sonra biz kime aaaa hülya saçını nerede kestirdin diycez küser cevap vermez wallahi sonra biz onsuz ne yaparız lütfen dolunaycıım  _________________
---BUL DAMARIMI BAS İLACI DİNDİR ACIMI--- |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
vay be sanki benim gibi ünlüler bide arti,slik yapıyorlar heee yazık bu ülkenin çivisi çıktı çekiç varmı   _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
Rainvice Acemi

|
Tarih: Pzr Şub 05, 2006 12:57 am Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar süper herkeste haklılık payı varda siz bide AYDIN 'ın programına ne diyeceksiniz içim acıyoo onları gördükçe merak edenler izleyizi rakamlarına bi baksın?????
saygılarr... herkese
 _________________ (¯`·»¤¦¤«·´¯) R@invoICE (¯`·»¤¦¤«·´¯) |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cmt Ekm 07, 2006 6:09 am Mesaj konusu: |
|
|
anlam veremediğim konu ben bile o kadar havalı değilim ki Sanat camiası beni tanıR neyse hülya saten fazla şımarık iyi oldu aslıcık bu başlığı açtığın ) eline sağlık _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 07, 2006 11:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ya hülya hangisiydi? Hatirlamakta bile güclük cekiyorum  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
elaas KaraBiber

|
Tarih: Cmt Arl 08, 2007 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynen dediklerinize sonuna kadar katılıyorummmmmm  |
|
| Başa dön |
|
 |
cHiLgiN_rapp3r_giRL_eBrU Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2008 7:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende bende katılıyorumm _________________
Bu SuSmaLar SaNmaki KoRKumdan... GüNü GeLecek en Büyük KeŞken oLacaqım..
ßaRßie KızZz deqiL..HaRßie KızZz... |
|
| Başa dön |
|
 |
kummsall Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Şub 26, 2008 6:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| işte zacık bi para gördülermi şımarıolar hani nerde şimdi hülyamıdır nedir hepsi kayboldu |
|
| Başa dön |
|
 |
|