evt evt ediyom edicem ama sonra kopucak diye isim belirtmiimm aman hiç bu aralar kavgada çekemem zaten... ama neyse yaa demicem bişi _________________
___KaSıM RüzGaRı___
Tarih: Çrş Hzr 29, 2005 1:23 am Mesaj konusu:
sen de bilirsin ki ben yaptığım hiç birşeyden pişman olmam
ama pişman edrim.sana açıklama yapmam. _________________ ÖlÜm ÖlÜm DeDiĞiN NeDiR Ki GüLüM BeN SeNiN İçİn YaŞaMaYı GöZe AlMıŞıM...
ben erenesra ya uyus oldum, nedenine gelince büyük harf ile yazmayı inat haline getirmiş tatlı dille rica etse ben büyük yazmak istiyorum dese daha sevimli olur, ama meydan okuyan tiplere hiç tahammülüm yok.
Aslı sen niye admin e uyus oluyorsun kıs, tövbe de delii
Tamamda cesaret te biryere kadar, seninki delilik, Sen kusura bakma admin kardeş sıcaklardan ne yazdığını bilmiyordur o tamam mı ?
( yaa tam sevdim bu forumu ikimizi birden attıracak deli, valla aslı sana çok uuyus oldum, sende mod sun ya sana uyus oldum diye bana bişey yaparsan amannn bu ne ya iki ucu kaka deynek )
Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 3936 Nerden: MaViLiM_NeRDe_BeN_OrDa:D
Tarih: Cum Tem 01, 2005 12:02 am Mesaj konusu:
Simdilik benim uyuz oldugum birisi yokk umarim olmazda
Not: Bana uyuz olanlar söylesin yoksa kötü olur _________________ Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME....!!
Tüm saatler GMT +10 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız