| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
invincible Babacan

|
Tarih: Pts Ksm 29, 2004 5:32 am Mesaj konusu: İtiraf ediyorum aldattım |
|
|
| Eger Cesaretiniz varsa Tum İçtenliğinizle Evet Yada Hayır Diyebilmelisiniz. Mümkünse Aldattıysanız ya da Aldatıldıysanız Neden Aldattığınızı/Aldatıldığınızı da Yazın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Killer-Machine Acemi

|
Tarih: Pzr Arl 19, 2004 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
141 kisi gelmis bakmis bu basliga bir kisi bile yazmamis
Ben aldattim.. ben kendi babami aldattim öz ve öz babami ve annemi aldattim
onlara kizlarda bulusacaz dedim.. grub icin yeni sarki.. tiyatroya senaryo dedim.. ve bokse gittim.. defalarca futbol maclarina gittim.. eve madalya getirdim ama hic bir zaman ben kazandim demedim
erkek arkadasim tarafindan aldatildimda..
erkek arkadasim sayilmazdi yaa.. ben koye gidince.. beni yanliz basima sehire salmiyorlardi bende bir cocugu ayarladim iste.. giderken onla gidiyordum.. beni sinemaya goturuyordu karnimi doyuruyordu.. bana hediye aliyordu.. sonra eve gelince.. baska bir kizla cikmaya baslamis mazeretide.. en azindan hediye alinca beni opuyor olmustu... uzulmedim banane kardesim kim alirsa alsin sazani  _________________ GöKHaN ßi®TaÑeMSiÑ |
|
| Başa dön |
|
 |
notron Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Arl 19, 2004 7:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir kız arkadaşım vardı sadece hafta sonları görüşebiliyordum oturduğum şehirde değildi..buda benim duygusal bir boşluk içerisine girmeme sebep oldu..Bunun sonucunda da başkasını buldum haftaiçi yeni tanıştığım kızla hafta sonlarıda çıktığım kızla idare ediyordum..kısacası aldattım ama pişman oldum
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pReNs Acemi

|
Tarih: Cmt Arl 25, 2004 7:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
BeN ALdatıLMadıM ALdatmadımda eğer aldatacak olsam zaten ayRıLıRıM Neden aLddatayıMki iNŞaLLah bENi dE ALdatmazLaR  _________________ ] |
|
| Başa dön |
|
 |
fb_girl Babacan

Kayıt: Dec 04, 2004 Mesajlar: 104 Nerden: FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
|
Tarih: Pzr Oca 02, 2005 1:18 am Mesaj konusu: |
|
|
aldattım aldatıldım.................
aldattığım içinde pişman değilim........... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
deepresif Acemi

|
Tarih: Sal Oca 04, 2005 3:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Asla yapmam dediğim bir şeydi.Ama "o"nun için 'yapmayacağım' dediğim ne varsa hepsini yaptım.Aşıktım..
Ayrıldık.bir başkası girdi hayatıma her şey çok güzeldi,ta ki "o" bir gün beni arayıp buluşmak isteyene kadar.
..................
pişman mıyım?Hayır.çünkü üç yıldır tanıdığımı sandığım "o"nu bu olaydan sonra tanıdım hem de 3 günde...
Şimdi ne "o" ne de "o"ndan sonraki hayatımda. |
|
| Başa dön |
|
 |
DroP Acemi

|
Tarih: Prş Şub 03, 2005 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
no no aldatmak aldatilmak her ikiside güzel seyler degiller... yasak koyarsin insana yasagi kirmak zevk verir aldatmak ta sanirim öyle birsey ... ben masumum
Vallahi ya...  _________________ King of Black |
|
| Başa dön |
|
 |
kalbim Forum Bağımlısı

![]()
|
Tarih: Cmt Şub 05, 2005 5:14 am Mesaj konusu: |
|
|
| DroP demiş ki: | no no aldatmak aldatilmak her ikiside güzel seyler degiller... yasak koyarsin insana yasagi kirmak zevk verir aldatmak ta sanirim öyle birsey ... ben masumum
Vallahi ya...  |
yes yes aldatılmak olursa söz konusu var bende aldatmak...  _________________
aslında tüm bu olanlar bir şaşırtmaca,
gerçek sandığın bir çok şeyde yalan aslında |
|
| Başa dön |
|
 |
LaDy Forum Bağımlısı

|
Tarih: Pzr Şub 06, 2005 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aldatmaktanda Aldatılmaktanda Nefret Ediyorum .. Hatta Aldanmaktanda Nefret Ediyorum Ve Hatta... *sürer gider* .. _________________ Hαyαt işte "Cısss" yαpıyør αdαmı =) |
|
| Başa dön |
|
 |
TaDeV Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 5:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben kendime yakıştıramam aldatmayıııı LaDy ye hak veriyorum..... |
|
| Başa dön |
|
 |
donem Cool_musun_Be_Kardeşim

|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
sene gecen sene.. yaaa ben ne aldattım nede aldatıldım, eger alatılsaydım anlardım zaten aldatamam anlasılırdı, neyse ıste ne aldatın nede aldatılın dıom ben... ıı sey degıl bunlar gercek..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Tanya Babacan

|
Tarih: Çrş Şub 09, 2005 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
hem aldatıldım,hem aldattım..aldatma sebebimde eğer aldatma sayılırsa tabi..ilişkiyi bitirme kararı aldığımda ona birdaha dönmemek için bir başkasıyla bilincli bir sekilde beraber olmam..ozaman geri dönüşüm olmayacaktı ve olmadıda.. _________________ Hissettiğimi yaşarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
TaDeV Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 12, 2005 5:07 am Mesaj konusu: |
|
|
| Tanya demiş ki: | | hem aldatıldım,hem aldattım..aldatma sebebimde eğer aldatma sayılırsa tabi..ilişkiyi bitirme kararı aldığımda ona birdaha dönmemek için bir başkasıyla bilincli bir sekilde beraber olmam..ozaman geri dönüşüm olmayacaktı ve olmadıda.. |
senin kiiii aldatmak degil.....sadece karşındakiiiiiniiii unutmak...bence.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tanya Babacan

|
Tarih: Cmt Şub 12, 2005 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende öyle söyledim zaten aldatma sayılırsa diye..galiba ben hislerime ihanet ettim  _________________ Hissettiğimi yaşarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
TaDeV Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 13, 2005 2:05 am Mesaj konusu: |
|
|
| Tanya demiş ki: | bende öyle söyledim zaten aldatma sayılırsa diye..galiba ben hislerime ihanet ettim  |
ewettttt.......  |
|
| Başa dön |
|
 |
|