| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
AnGeLa KaçIk Prenses

Kayıt: Jun 20, 2005 Mesajlar: 3652 Nerden: BiLSeM SiZe SööLeRiM :)
|
Tarih: Cum Ağu 05, 2005 5:07 am Mesaj konusu: CoCa CoLa nİN aCiLiMi |
|
|
Coca Cola'nın Anlamı Nedir?
Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.
Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:
Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz?
 _________________ +...GoTT WeiSS iCH WiLL KeiN EnGeL SeiN...+
+...Sie iST DeR HeLLSTe STeRn VoN aLLen,uND WiRD NiE VoM HiMMeL FaLLen... SoNNe...+ |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Cum Ağu 05, 2005 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
ben zaten israile yardım eden kuruluşlardan birşey almamaya çalışıyorum coca cola yıda biliyordum.......
angela resimleride çıkartırsan güzel olur.....olayı daha iyi kavramamız açısından......
ben birçok israile destek veren mamulü almıyorum sizde almayın arkadaşlar.................. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
YaKaMozUm __KaSıM RüzGaRı__

|
Tarih: Cmt Ağu 06, 2005 9:21 am Mesaj konusu: |
|
|
ben terstende okudum gerçekten dikkatli okuyunca gördüm.. yazıyor.. _________________
___KaSıM RüzGaRı___ |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ağu 06, 2005 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
_nEo_ Acemi

|
Tarih: Pzr Ağu 07, 2005 4:07 am Mesaj konusu: |
|
|
evet ben arapca biliyorum cok dogru coca cola yerine zemzem suyu icin  |
|
| Başa dön |
|
 |
obusu Babacan

|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
yani şimdi biz colaturkamı içelim bence ewet yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı  _________________ b£boru :p |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
onunda şurubu amerikadan geliyo  _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
obusu Babacan

|
Tarih: Sal Ağu 09, 2005 4:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
oda mı günah şimdi içmeyelim o zaman  _________________ b£boru :p |
|
| Başa dön |
|
 |
alonegirl GüL_GüzeLi

|
Tarih: Pts Ağu 22, 2005 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim anlayın işte sadece çeşme suyu içceksiniz başkası kurtarmıyo  _________________ bir gün gelir de bir an cokca zamanlardan sonra geri dönüp baktıgında bilmem anlarmısn o senin bir anının benim ömrüm oldgnu ne cok sewildgini artk cok gec oldgunu... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 30, 2005 7:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaw bu tür şeylere inanmayın dünya çapında bi firmanın bi simle müslümanları karşına alacağını düşünüyosanız ERİKLİ su için tavsiyemdir valla alakamda yok bunla ama tadı güsel tavsiye ederim   _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
erenesra Forum Bağımlısı

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 2:14 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar afedersiniz ama resmen şerefsizlik bu ya ne demek muhammedi ve mekkeyi ortadan kaldırmak ne saygısız insanlar bunlar be ayrıca çok sevindim çünkü coca cola bir senedir içmiyorum pepsi içiyorum angelacım pepsinin de böyle bir vukuatı varsa bilelim yani sağol öğrendiğimiz iyi oldu  _________________
---BUL DAMARIMI BAS İLACI DİNDİR ACIMI--- |
|
| Başa dön |
|
 |
tugce_16_naz Babacan

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 7:25 am Mesaj konusu: |
|
|
evet yanı bencede içmeyelim coca cola hm sağlığa zararlı hemde boyle pıs bı anlam tasıyo valla ben erıklı de oturduğum için bol bol erıkılı suyu içiyorum...  _________________ :::::::::::::::BEŞİKTAŞLI OLMAK BÜYÜK BİR AYRICALIKTIR::::::::::::: |
|
| Başa dön |
|
 |
erenesra Forum Bağımlısı

|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| naz_blue demiş ki: | evet yanı bencede içmeyelim coca cola hm sağlığa zararlı hemde boyle pıs bı anlam tasıyo valla ben erıklı de oturduğum için bol bol erıkılı suyu içiyorum...  |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 01, 2005 12:15 am Mesaj konusu: |
|
|
yerli malı yurdun malı dimi ama  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
berre Acemi

|
Tarih: Pts Oca 09, 2006 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
http://www.kralsevgi.net/israil/
Selamun aleykum kardeşler yukarıdaki adrese mutlaka bakın GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ.Elimizden geldiğince o markaları kullanmayalım Allah ın rahmet ve bereketi bütün müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun inş ( AMİN )
Selam ve dua ile ..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|