Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 3936 Nerden: MaViLiM_NeRDe_BeN_OrDa:D
Tarih: Cum Tem 08, 2005 11:37 pm Mesaj konusu:
Simdi efendime söylüyeyim....eeee kendisini beyenmemis fazla gözü yüksekde olmayan bir günlük iliskileri olan bir insan zaten sevilmeye deymez
Nasil bir insana asik olursunuz demissin sayet ben kimseye asik olmayi düsünmüyorum
Ask ve Sevgi arasindaki farkda bence Ask biraz daha yogun yasanilan bir duygu
Sevgide daha yani karsi tarafdan hoslaniyorsun demek herhalde yani evlenirim gibi konularin gecmiyeceyi duygu
Benceee _________________ Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME....!!
insan olan sevilmeye değer yalancı olmayan akıllı olan yetinmesini bilen
aşık olacağın insanı sen seçemezsin
sevgi durudur sadece onu düşünürsün aşık olursan onsuz yapamazsın _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı
hey millet karşısındaki insanı gerçekten seven kız sevilir. sevgisi gerçek kız sevilir ve yalancı olmayan kız sevilir. benim tavsiyem bunlar ben böyle bi kız buldum hayatımı yaşıyorum. SENİ SEVİYORUM TUBA.
recoba ben seni tebrik ediyorum eger senin anlattıgın gibi bir kız bulabildiysen tabi ama benim anlamadıgım bilmiyorum insanlar çok degişiyo günden güne ilk günlerde olan sevgiyle aradan 1yada2 ay geçtikten sonra olan sevgi daha degişik oluyo bence
Tarih: Sal May 27, 2008 9:08 pm Mesaj konusu: Re: Aşk Sevgi İtiraf
SİZCE NASIL BİR İNSAN SEVİLMEYE DEGER ?
NASIL BİR İNSANA AŞIK OLURSUNUZ?
AŞK VE SEVGİ ARASINDAKİ FARK NEDİR?
1) Sevgini sevmeyi bilen insani sevmeye deyer
2) Sevdiyim insana onun icin hayatimi vere bileceyim insana Asik olurum ki zaten asim
3) Canim Asik olmaq sevmek demekdir ask Sevginin 2-ci ismi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız