Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Karım beni öldürür
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Karım beni öldürür

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Spor Magazin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
donem
Cool_musun_Be_Kardeşim

MesajTarih: Pts Ağu 22, 2005 3:49 am    Mesaj konusu: Karım beni öldürür Alıntıyla Cevap Ver

Oscar Cordoba, eşinden korktuğu için Beşiktaş ürünlerinin tanıtıldığı gecede manken Şenay Akay’ın elini tutamadı. Beşiktaş’ın önceki gece BJK İnönü Stadı’nda düzenlediği ‘Siyah Beyaz’ gecesinde ürün tanıtımı sırasında ilginç bir gelişme yaşandı.

Siyah beyazlı kulübün ürünlerinin tanıtıldığı gecede sahneye çıkan tüm futbolculara, kendilerine eşlik edecek mankenlerin ellerinden tutmaları istendi. Biri hariç, oyuncuların hepsi istenileni yapıp tanıtıma katkıda bulundular. Ünlü manken Şenay Akay’ın elinden tutması istenen kaleci Oscar Cordaba, ‘Ben eşimden başkasının elini tutmam. Fotoğraflarım, gazetelere dergilere bu şekildeyansırsa, spekülasyon olur, üzülürüm. Üstelik karım beni öldürür’ diyerek karşı çıktı. Pancu’nun ise hamile eşi olmasına rağmen manken arkadaşı ile el ele sahneye çıkması üzerine Akay, Cordoba’yı uyararak ‘Bak arkadaşın kimseden çekinmiyor’ dedi. Cordoba ise ‘Bizler forma tanıtımına çıkıyoruz. Benim çizgim böyle’ ifadesini kullandı.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RyAnShArK
The World is Mine

MesajTarih: Pts Ağu 22, 2005 4:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Laughing Laughing Laughing beşiktaşlı neolcak

14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mmanyakk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ağu 22, 2005 6:18 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hadı lan olum senyın elını tutarsan dırek karın senıde bosar olum onun adı senay walla adın bı cıktımı yanarsın Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
YaKaMozUm
__KaSıM RüzGaRı__

MesajTarih: Sal Ağu 23, 2005 6:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aferin cordobaya..Allah ım herkese öle koca nasip etsin.. amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn Cool Wink

___KaSıM RüzGaRı___
Başa dön
donem
Cool_musun_Be_Kardeşim

MesajTarih: Çrş Ağu 24, 2005 4:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hade ordan beee sende Razz

Başa dön
redwing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş Oca 17, 2008 12:59 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

YaKaMozUm demiş ki:
aferin cordobaya..Allah ım herkese öle koca nasip etsin.. amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn Cool Wink

iyi o zaman kimseyle slmlaşmasın ewli erkekler böle saçma şeymi olur yaa üstelik sen meşhur bir futbolcusun...
Babacan
Babacan

MesajTarih: Çrş Şub 06, 2008 9:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne kadar sacma dıyen beyler o zaman sızın esınızde ılhan mansızın elını tutsun olurmu canım ?hee o zaman sızde tutmayın tutturmayın sahsen ben kafasının ortasına gecırırdım cantayı tutmus olsaydı Mad anlayan anladı demı?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Spor Magazin Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız