ben 6 senedir biriyle tanisiyorum, ama bu tanismamiz sadece telefon gorusmelerinden ibaret. hergun telefonda saatlerce konusuyoruz ve birbirimize iyice alistik.birbirimizin sesini duymadan yapamiyoruz. oglan bana her defasinda bulusma teklifi ediyor ama ben birturlu kabul edemiyorum.bunu en cokta gururum engel oluyor. kendime guvenim sonsuz ama nedense onu cok sevmeme ragmen bulusma taklifini kabul edemiyorum. bu olayi kimse bilmiyor sadece candostum biliyor. simdi ise bu kisi evli ama hala beni ariyor ve bulusmak istedigini soyluyor. ben ona beni birdaha aramamasini soyledim cunku o artik benim degil ellerin olmustu, konustugumuzda esini benim yuzumden aldattigini soyledim. olsun ben seni mutlaka gormek istiyorum dedi. ne yapacagimi sasirdim.sizce ne yapmaliyim
şuan yaptığın doğru bence onunla buluşursan belki bi yuvanın dağılmasına sebeb olacaksın belkide daha çok sevip daha çok acı çekeceksin şimdi ben böyle yazınca şaşıranlar olacak ama malesef böyle bence unut gitisn dert bile etme kendine ....
hayatı kendin için yaşa..... _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı
canim kankim ikimizinde kaderi bir ve ayni dertler basimizda. bencede ikimiz icinde en iyisi UNUTMAK. hele senin baska hic caren yok cunku o artik evlenmis bile geri donus yok:(
ben RyAnShArK arkadaşıma katılıyrum unut gitsin hayat senin için başka güzellikler sunacaktır önemli olan ona takılıp kalma ve bu güzellikleri yakala..... o güzellik olarakda kalmamış zaten şu dakikadan sonra yapacağın herşey bir çirkinlik olarak kalır.....o yüzden yol yakınken dön sonra yolda kalırsın.... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız