Tarih: Sal Arl 27, 2005 7:07 am Mesaj konusu: Emre Altuğ'dan Maxi Single
Emre Altuğ DMC etiketiyle müzik marketlerde yerini alan yeni maxi single'ının gelirini Milliyet'in "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına bağışlayacak. Şimdiye kadar birçok yardım kuruluşu için çalışmalarda bulunan Emre Altuğ son olarak da Milliyet'in "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasının ünlü yüzü oldu. Beş şarkıdan oluşan ve yakında çıkacak olan "Sensiz Olmuyor" albümünün geliri de masrafları temin edildikten sonra bu kampanyaya bırakılacak.
Müzik direktörlüğünü Emre Altuğ'un yaptığı bu albümde, sevilen pop müzik şarkılarını Emre Altuğ yorumuyla dinleyeceksiniz. Albümde Nazan Öncel'in "Erkekler de Yanar", Zerrin Özer'in yıllar önce seslendirdiği "Ağlayamıyorum", Selami Şahin'in "Sensiz Olmuyor" ve Teoman'ın "Bir Damla Gözyaşı" adlı şarkıları yer alıyor. Albümde ayrıca sanatçının sözü bestesi kendine ait olan ilk çıkış şarkısı "İbret-i Alem"in hem akustik hem de dans versiyonu yer alıyor. _________________ I adore you I want You
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız