www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - arabanızdan şikayetçimisiniz??
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
josef Acemi Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 42
Tarih: Cmt Nis 30, 2005 8:53 pm Mesaj konusu: şikayet
Arabamdan şikayetçiyim kardeşim yaww çok hızlı gidiyooo
Başa dön
haruncelik Reis Üye Kayıt: Dec 09, 2004 Mesajlar: 1481 Nerden: FENERBAHÇE CUMHURİYETİ!!
Tarih: Prş May 26, 2005 6:22 am Mesaj konusu: Re: şikayet
josef demiş ki: Arabamdan şikayetçiyim kardeşim yaww çok hızlı gidiyooo
bende şikayetçiyim , hiç gitmiyo
Başa dön
Halil_63 Babacan Kayıt: Oct 21, 2005 Mesajlar: 79 Nerden: biryerlerden tam olarak bende bilmiyorum :-)
Tarih: Cum Ekm 21, 2005 5:41 pm Mesaj konusu:
inlşallah birgün arabam olur ve önerilerimi yazarım
Başa dön
HaYaTt Kıdemli Üye Kayıt: Dec 21, 2004 Mesajlar: 7039 Nerden: Firari
Tarih: Prş Şub 02, 2006 9:43 am Mesaj konusu:
Bende şikayetçiyim arabamdan, Normal Gidio _________________Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
Başa dön
RyAnShArK The World is Mine Kayıt: Jul 05, 2005 Mesajlar: 4677 Nerden: An(i)tALyA
Tarih: Cum Şub 03, 2006 5:42 pm Mesaj konusu:
bende şikayetçiyim benzin koymayınca gitmiyo _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı
Başa dön
RaPBoY Babacan Kayıt: Sep 30, 2006 Mesajlar: 98 Nerden: RaP DünyaSıı
Tarih: Pts Ekm 02, 2006 12:11 am Mesaj konusu:
waLa ßen ßaßamın aracını kuLLanıyom araca ßikaç mdofiye yaptıraLım diyom ßu araßaya oLmas diyo paLioya oLmicak hangisine oLacakkk
normaL haLi;
ßakın ßunuda kendim yaptım (photoshop)
[/img]
ßu arada ksuuraßkmyn kçk rsm ekLiyemiyom _________________ RaP wazgeçiLmez ßir aLışkanLıktır...
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.138 Saniye