Sevmek hiçbirzaman suç olmaz olamaz, Sevgi İnsanda Olması gereken özeLLiklerden !
A$k Dersen ;iLLa İki ki$iLik yaşanmaz, zaten A$ıksan KarşıLık BekLemezsin! Kar$ılık Beklediğin an o A$k değiLdir zaten.(Keşke A$ık oLduğun Ki$ide sana Aynı anda a$ık oLsa,ama bu $ansLı kesimin Oranı OLdukça Düşük !) Bir Anneyi düşün , bence her anne çocuğuna A$ık! BekLediği Kar$IıLık Ne?... Hiç !!!
Gerçek A$kın böyle oLduğunu Düşünüyorum Ben, Benzetme Ne kadar Doğru biLmiyorum ama, Benim Doğrum O !
Seven Herzaman SeviLmez mi Demişsin ? SeviLir...İşte bu sevgi karşıLıkLı oLunca zaten ''Kupa As'' ı OLuyor.
Severken... O Ki$iye ''Sana A$ık OLabilimiyim'' ''Seni Sevsem Beni Severmisin ?'' Gibi Sorular SoruLmaz! E Niye Hep Kar$ıLık OLumLu yönde BekLenti OLur Onuda Hiç anLamam!
Kısacası ; Sevmek GüzeL, Tek KişiLik veya İki Ki$iLik ! Seven İnsan Herzaman MutLu İnsandır ! _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
obusu bence bu çektiğin acılar doğru insanı bulamamandan ve insanları tam tanımadan aşık olmandan dolayı kaynaklanıyo herlade.inşallah çok mutlu olursun...Sevmek ve sevilmek dünyadaki en güzel duygulardan neden suç olsun _________________ seni çok ÖzLeDiM
I will always love you
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız